24.12.2011. / 19:26

Autor: Hina , Nacional.hr

Bozanić čestitao Milanoviću

Želim vam mudrost i strpljivost u službi

"U ozračju božićnih blagdana, upućujem Vam svoje čestitke na izboru za predsjednika Vlade Republike Hrvatske te želim mudrost i strpljivost u obnašanju odgovorne službe, koja Vam je od hrvatskog naroda povjerena", istaknuo je Bozanić u čestitci

Zoran Milanović i Josip Bozanić. Photo: Jurica Galoić/PIXSELLZoran Milanović i Josip Bozanić. Photo: Jurica Galoić/PIXSELLZagrebački nadbiskup kardinal Josip Bozanić zahvalio je predsjedniku Vlade Zoranu Milanoviću na božićnim čestitkama te mu, čestitavši na novoj dužnosti, uputio čestitku za Božić.

"U ozračju božićnih blagdana, upućujem Vam svoje čestitke na izboru za predsjednika Vlade Republike Hrvatske te želim mudrost i strpljivost u obnašanju odgovorne službe, koja Vam je od hrvatskog naroda povjerena", istaknuo je Bozanić u čestitci.

Milanoviću i njegovim suradnicima u Vladi kardinal je poželio je sretan i radostan Božić te blagoslovljenu novu 2012. godinu "ispunjenu mirom, zdravljem i blagoslovom".

Pokoljenja što su nam prethodila utkala su u svetkovanje Božića najljepše pjesme i molitve, koje su dio našega hrvatskog identiteta. Zato i ovoga Božića s anđelima pjevamo: 'Svim na zemlji mir, veselje…', moleći našem hrvatskom narodu i svim građanima Hrvatske 'na tom mladom ljetu svega obilja', stoji u Bozanićevoj čestitci.

Vezane vijesti

Bez srpske zajednice Hrvatska ne bi bila ista

Bez srpske zajednice Hrvatska ne bi bila ista

Predsjednik Republike Ivo Josipović, premijer Zoran Milanović i predsjednik Sabora Boris Šprem danas su, kao gosti tradicionalnog prijema Srpskoga… Više

Komentari

registracija
23/12/11

jebokomunjare, 24.12.11. 20:47

Zoranovo krsteno ime je -Marijan----


registracija
21/2/11

skyway, 25.12.11. 06:13

@jebokomunjare
Zakaj si odabral taj naziv? Ak mrzis nekoga zar ga bus jebal; a ak ga ljubis kaj se kamufliras!? Budi musko,a ne ono kak veli Mamic - "Djubre mucko"!
Izvini, nis osobno, samo sam htel reci da si mogel u ovu blagdansku vuru bit malko idejniji, jer ovak si samo ti izgubil. Ak' si pak razumel ovo sta ti divanim, dobro je, a ako nisi, onda ostani do kraj svoj cudan spoj.
Osim toga sad sam ti htel cestitat Bozic, al kak mogu kad mislim da si ljubitelj komunjara jer si se tak lepo okitio njima...


registracija
25/10/10

cuma, 25.12.11. 08:50

Gle crveni pozvali kardinala na domjenak,,kako je izgledalo pred izbore mislili smo da će zabraniti crkvu u hrvata,,šef crvenih čestitrao Božić, družio se sa klerom i odaslao poruke mira i blagoslova svim vjernicima katoličke vjeroispovijesti,,,,,neka nam i ova crvena, samo da nam se nije crvenjeti,,,,!


registracija
15/8/09

vergilia, 25.12.11. 16:39

Naročito treba biti strpljiv i potrpežljiv i ne dirati u materijalna prava crkve u Hrvata - ona iz proračuna naroćito, a i ona iz feudalnih nasljeđa..:)


registracija
2/6/11

stereo, 27.12.11. 07:54

Neznam samo po čemu je to Milanović crveniji od Kosorice a ova je završila Kumrovačku, pazite HDZ enjare, Kumrovačku školu, dok je mali pišal u pelene.
Po tome su HDZ ovci crnokošuljaši kao što i jesu, nikakova središnja stranka oni nisu, ustvari jesu ali središnja stranka desnog krila a nikako 'jezičac' između lijevo i desno. Ako ćemo za pravo ta središnja strana su trebale biti HSLS ili HSS ali i oni su odtutnjali za HDZ om pa je na tom mjestu samo mrežica preko koje se samo prepucavamo.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika