25.12.2011. / 10:43

Autor: Hina , Nacional.hr

Adriano iz pištolja ranio djevojku

Adriano nakon nesreće nije želio razgovarati s policijom, a nije se pojavio niti na policijskom saslušanju. Tek je poručio preko svog odvjetnika kako nije pucao on, već njegov zaštitar. "Pucanj se dogodio na zadnjem sjedalu automobila, a ja sam sjedio sprijeda," poručio je Adriano

Bivša zvijezda brazilske nogometne reprezentacije Adriano Leite Ribeiro (29) po svemu sudeći slučajno je pištoljem ranio jednu 20-godišnju djevojku ispred noćnog kluba u Rio de Janeiru.

Djevojka je pogođena u ruku nakon čega je prevezena u bolnicu gdje je operirana. Prema izjavama svjedoka do pucnjave je došlo u automobilu u kojem se Adriano nalazio u društvu dvije djevojke. Navodno se bivši napadač Intera, Rome, Fiorentine i Parme, koji trenutačno igra za Corinthians, igrao s pištoljem koji pripada članu njegova osiguranja.

Adriano nakon nesreće nije želio razgovarati s policijom, a nije se pojavio niti na policijskom saslušanju. Tek je poručio preko svog odvjetnika kako nije pucao on, već njegov zaštitar. "Pucanj se dogodio na zadnjem sjedalu automobila, a ja sam sjedio sprijeda," poručio je Adriano.

Brazilska policija već duže vrijeme sumnja kako je Adriano povezan s lokalnim dilerima, no za sada nije pronašla nikakve dokaze.

Adriano je za brazilsku reprezentaciju odigrao 48 utakmica i postigao 27 golova.

Vezane vijesti

'Neuspjeh Rija+20'

'Neuspjeh Rija+20'

Susret na vrhu UN-a o održivom razvoju Rio+20 završio se u petak usvajanjem izjave koja otvara put zelenom rastu planeta, više ekološki i socijalno… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika