26.12.2011. / 10:07

Autor: Totalsport

NBA liga: Odom isključen, Garnett izgubio živce (v)

Pri svom veselju zbog pobjede i Garnettova promašaja Walker se nakon zvuka sirene našao upravo na putu vjerojatno najprgavijeg košarkaša lige, koji je, očito srdit zbog nekog ranijeg detalja ili više njih, uhvatio Walkera za vrat prije no što su ga krenuli smirivati drugi igrači, a među prvima ozlijeđeni playmaker i ovogodišnje pojačanje domaće momčadi Baron Davis

Screenshot: YoutubeScreenshot: YoutubeIgrački su ispadi obilježili otvarajući, božićni dan nove NBA sezone. U glavnim su ulogama bili 35-godišnji krilni centar Boston Celticsa Kevin Garnett, te 32-godišnje krilno pojačanje prvaka Dallasa Lamar Odom...

Garnett je promašio šut za produžetke s istekom vremena u 106-104 porazu svoje momčadi na gostovanju kod New York Knicksa u Madison Square Gardenu. U tome ga je dobrom obranom djelomično onemogućio i krilni igrač domaće momčadi Bill Walker.

Pri svom veselju zbog pobjede i Garnettova promašaja Walker se nakon zvuka sirene našao upravo na putu vjerojatno najprgavijeg košarkaša lige, koji je, očito srdit zbog nekog ranijeg detalja ili više njih, uhvatio Walkera za vrat prije no što su ga krenuli smirivati drugi igrači, a među prvima ozlijeđeni playmaker i ovogodišnje pojačanje domaće momčadi Baron Davis.

Zasad nema informacija o tome da bi legendarni košarkaš mogao biti kažnjen.

Kažnjen će zato biti Lamar Odom, koji je u debitantskom nastupu za Dallas Maverickse zaradio isključenje u trećoj četvrtini reprize lanjskog finala doigravanja, u kojem je Miami Heat posramio prvake na njihovu parketu 105-94.

Lani najbolji šesti košarkaš lige je, nezadovoljan jednom dosuđenom mu osobnom pogreškom, spojio dvije tehničke pogreške zaredom, čime je automatski isključen.

S terena je svejedno ispraćen ovacijama s tribina. Na isti ga je način publika u Dallasu pozdravila pri ulazu u igru u prvoj četvrtini. Dvoboj je završio sa skromnim učinkom od četiri poena i četiri skoka. Pogodio je prvi svoj šut na utakmici, tricu, da bi potom promašio idućih pet.

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika