26.12.2011. / 11:46

Autor: Hina

Teksaški masakr na Božić

Četiri žene i tri muškarca u dobi od 18 do 60 godina pronađeni su mrtvi u kuhinji i dnevnom boravku u stanu. Policija vjeruje da je ubojica i sam počinio samoubojstvo

Screenshot: YoutubeScreenshot: YoutubeSedmero ljudi za koje se vjeruje da su rodbinski povezani na Božić je pronađeno ubijeno u jednom stanu u teksaškom mjestu Grapevineu, pokraj Fort Wortha, objavila je policija, a prenose američki mediji.

Četiri žene i tri muškarca u dobi od 18 do 60 godina pronađeni su mrtvi u kuhinji i dnevnom boravku u stanu. Policija vjeruje da je ubojica i sam počinio samoubojstvo. U stanu su pronađena dva pištolja.

"Izgleda su žrtve slavile Božić. Stan je okićen, a okolo se nalaze tek otvoreni pokloni", rekao je za CBS policijski narednik Robert Eberling.

Tko je ubojica i koji su motivi ovog pokolja još je nejasno, jer je policija tek počela temeljitu istragu. Žrtve još nisu identificirane, ali vjeruje se da se radi o članovima obitelji. Sve žrtve imaju prostrijelne rane od vatrenog oružja.

Vezane vijesti

SAD čestitao Hrvatskoj Dan državnosti

SAD čestitao Hrvatskoj Dan državnosti

Sjedinjene Države uputile su Hrvatskoj čestitku u povodu Dana državnosti 25. lipnja. "U ime predsjednika Baracka Obame i naroda Sjedinjenih Država,… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika