27.12.2011. / 10:32

Autor: Totalsport

Samuel Kuffour odigrao oproštajnu utakmicu

Momčad njegovih prijatelja izgubila je u srazu protiv aktualne ganske reprezentacije, koja uskoro počinje pripreme za Afrički kup nacija, 6-5

Samuel Osei Kuffour (Wikipedia)Samuel Osei Kuffour (Wikipedia)Od aktivne se igračke karijere oproštajnom utakmicom u Kumasiju oprostio 35-godišnji ganski obrambeni nogometaš Samuel Osei Kuffour.

Momčad njegovih prijatelja izgubila je u srazu protiv aktualne ganske reprezentacije, koja uskoro počinje pripreme za Afrički kup nacija, 6-5. Nekadašnji dugogodišnji stoper minhenskog Bayerna zabio je jedan pogodak.

Osim za bavarsku momčad, s kojom je 2001. godine osvojio naslov europskog prvaka, Kuffour je u Europi također igrao za Romu i Ajax prije no što se 2009. godine vratio igrati u domovinu.

Na svjetskoj se nogometnoj sceni tada 16-godišnji ultratalentirani branič pojavio na Olimpijskim igrama u Barceloni 1992. godine, na kojima je s Ganom osvojio brončanu medalju.

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika