27.12.2011. / 15:59

Autor: Totalsport , Nacional.hr

Prandelli: Ipak je Hrvatska naš najteži protivnik na Euru!

Nedavno sam ih gledao i to je odlična skupina naoružana talentom, koja igra brz i moderan nogomet. To će biti naša najteža utakmica skupine - objasnio je izbornik Italije

Cesare PrandelliCesare PrandelliIzbornik nogometne reprezentacije Italije, Cesare Prandelli, ponovio je kako se u skupini C Europskog prvenstva iduće godine u Ukrajini i Poljskoj najviše boji Hrvatske.

Nakon što je svoje "strahove" podijelio s televizijom Rai2, isto je napravio i s Gazzettom dello Sport.

- Španjolska ili Irska? Mislim da će ipak Hrvatska biti najteži protivnik. Nedavno sam ih gledao i to je odlična skupina naoružana talentom, koja igra brz i moderan nogomet. To će biti naša najteža utakmica skupine - objasnio je izbornik Italije.

- Ključno će biti u kakvom će fizičkom stanju igrači doći na prvenstvo. Oni koji će ostati do same završnice u Ligi prvaka i Europa ligi bit će umorniji, ali s druge strane aktivniji od onih kojima je sezona ranije završila - smatra Prandelli.

U nastavku razgovora Prandelli je otkrio da je vratar Buffon i dalje nezamjenjiv, te da će s odlukom oko pozivanja Cassana i Rossija odlučiti u posljednji trenutak.

Izbornik je otkrio koji će napadač pokušati nadomjestiti izostanke Antonia Cassana i Giuseppea Rossija za koje je zbog zdravstvenih problema sezona najvjerojatnije završena.

- Pozvat ću Tota (Antonio Di Natale) za utakmicu protiv SAD-a - rekao je Prandelli za Gazzettu dello Sport.

Talijan nije nastupio za reprezentaciju još od nastupa "azzurra" na Svjetskom prvenstvu prošle godine kada su eliminirani u grupnoj fazi natjecanja.

Vezane vijesti

Olić: Namjera mi je povući se iz reprezentacije

Olić: Namjera mi je povući se iz reprezentacije

Hrvatski 32-godišnji nogometaš Wolfsburga Ivica Olić otvorio je dušu novinaru Tobiasu Altschäfflu u razgovoru za njemački tjednik Sport Bild.… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika