27.12.2011. / 18:26

Autor: Hina

Josipović s izaslanstvom Udruge vjerovnika i djelatnika bivše KIO Keramike

Predsjednik Republike Hrvatske Ivo Josipović primio je izaslanstvo Udruge vjerovnika i djelatnika bivše KIO Keramika d.o.o., priopćeno je iz Ureda predsjednika.

Ivo JosipovićIvo JosipovićPredsjednik Republike Hrvatske Ivo Josipović primio je izaslanstvo Udruge vjerovnika i djelatnika bivše KIO Keramika d.o.o., priopćeno je iz Ureda predsjednika.

Izaslanstvo, sačinjeno od bivših radnika tvrtke KIO Keramika iz Orahovice, izvijestilo je predsjednika Josipovića o događajima koji su prethodili otvaranju stečajnog postupka te o provedbi stečaja, podnesenim kaznenim prijavama i mogućnosti namirenja potraživanja bivših zaposlenika.

Poseban naglasak stavili su na netransparentno vođenje stečajnog postupka i radnje koje se odnose na unovčenje imovine tvrtke, a kao svoj glavni interes izložili su nastavak proizvodnje uz što veći broj zaposlenih.

Predsjednik Josipović istaknuo je da će nastaviti pratiti razvoj događaja, ustrajati na brzom provođenju radnji u obradi kaznenih prijava te u razgovoru s izvršnom vlasti podržati nastavak proizvodnje uz što veću zaposlenost, navodi se u priopćenju.

Vezane vijesti

"Namjerno rušenje Brodotrogira"

"Namjerno rušenje Brodotrogira"

Čelnici sindikata u Brodotrogiru zatražili su danas od prvog potpredsjednika Vlade i ministra gospodarstva Radimira Čačića da se žurno očituje o… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika