28.12.2011. / 08:39

Autor: Hina

Slovenski političar zaželio

"Sve najgore" u Novoj godini

"Ma neka već dođe ta 2012. godina, gora od ove sigurno neće biti, zato se već unaprijed možemo veseliti. A, svima vama koji ste mi ovu godinu na bilo koji način pokvarili - neka vam bude nesretna, jednostavno: F..k You", napisao je u poruci na Facebooku Miran Gyorek

Miran GyorekMiran GyorekBivši zastupnik u slovenskom parlamentu poručio je "onima koji su mu pokvarili ovu godinu" da im želi "sve najgore u 2012.", u svojoj bizarnoj čestitci na Facebooku, koju je u svom online izdanju u utorak objavio i poslovni dnevnik "Finance".

"Ma neka već dođe ta 2012. godina, gora od ove sigurno neće biti, zato se već unaprijed možemo veseliti. A, svima vama koji ste mi ovu godinu na bilo koji način pokvarili - neka vam bude nesretna, jednostavno: F..k You", napisao je u poruci na Facebooku Miran Gyorek, očito slabog raspoloženja dok ju je sastavljao.

Gyorek, 58-godišnji profesor njemačkog i engleskog jezika iz Lendave, postao je prije tri godine zastupnik u parlamentu, izabran na listi ultranacionalističke Slovenske nacionalne stranke (SNS) Zmage Jelinčiča. Ta je stranka, po prvi put od svoga osnutka prije 20 godina, na prijevremenim parlamentarnim izborima održanim 4. prosinca ostala bez ijednog mandata, jer nije prešla izborni prag od 4 posto glasova.

Komentari

registracija
16/9/11

Brkoni, 28.12.11. 10:41

Ultra desno - ultra glupo.


registracija
11/1/10

fluid, 28.12.11. 10:51

Zasto bi iskrena poruka bila bizarna ? Zato sto je malkice psovacka i prostacka ? Ako je velika vecina spremna opsovati i bizarno se izraziti,tada takvi izricaji prelaze u normalnu konverzaciju i prestaju biti bizarni.Bizarnija je ona poslusna vecina koja niti vedri niti oblaci.Da ne kazem vecina koja poput nojeva drzi glave u pijesku i ne kaze bas nista.A neoliberalni kapitalisti deru li deru!Ja sam za bizarnost!Barem ne umirem sutke!A kriticna masa koja lomi sve pred sobom;kad-tad se sakupi usljed vlastite nemoci.A onda,vjesanja,ubijanja u celo ili potiljak i svasta nesta!Oni koji tako ubijaju su primitivci.Oni koji su to isprovocirali, su zrtve !? Cista zamjena teza! Zivio Janez!Dobro si rekao!


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika