28.12.2011. / 11:51

Autor: Totalsport

Rebensburg vodeća nakon prve vožnje u Lienzu

Vodstvo Njemice i nije iznenađenje, ali drugo mjesto Austrijanke Stefanie Köhle sa samo jednom stotinkom zaostatka za njom svakako spada u rubriku neočekivanog

Viktoria Rebensburg Viktoria Rebensburg U austrijskom Lienzu vozi se skijaška utrka ženskog veleslaloma, a nakon prve vožnje vodi Njemica Viktoria Rebensburg.

Vodstvo Njemice i nije iznenađenje, ali drugo mjesto Austrijanke Stefanie Köhle sa samo jednom stotinkom zaostatka za njom svakako spada u rubriku neočekivanog. Rebensburg je stazu od 43 vrata i 41 zavoja prošla u vremenu od minute, šest sekundi i 62 stotinke. Drugoplasirana Köhle trebala je stotinku više da prijeđe stazu, dok je njena sunarodnjakinja Elisabeth Görgl zaostala 11 stotinki za prvoplasiranom Njemicom.

Rebensburg je trenutno i vodeća skijašica ove discipline, dok u sveukupnom poretku zauzima treće mjesto. Amerikanka Lindsey Vonn, vodeća u Svjetskom kupu sa 554 boda, 230 više od Marlies Schild i 268 više od Rebensburg, nakon prve vožnje zauzima odlično osmo mjesto sa 62 stotinke zaostatka za Njemicom.

Nijedna hrvatska skijašica nije se našla na startu utrke u Lienzu.

SK skijašica, veleslalom Lienz, 1. vožnja:

1. Viktoria Rebensburg (Ger) 1:06.62

2. Stefanie Köhle (Aut) +0.01

3. Elisabeth Görgl (Aut) +0.11

4. Federica Brignone (Ita) +0.16

5. Julia Mancuso (SAD) +0.17

...

Vezane vijesti

Četiri pobjede za CRO jedra u Palmi

Četiri pobjede za CRO jedra u Palmi

Četiri pobjede upisali su u utorak hrvatski jedriličari na regati Svjetskog kupa u Palma de Mallorci. Tonči Stipanović bio je dva puta prvi u Laseru,… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika