28.12.2011. / 14:22

Autor: Totalsport

Fenerbahçe protiv prvaka Europe

Turska momčad prolaz u četvrtfinale nastojat će izboriti protiv aktualnog prvaka Europe grčkog Panathianaikosa, ruskog UNIKS-a i talijanskog Armanija iz Milana

Foto: IlustracijaFoto: IlustracijaIzvučene su skupine Topa 16 košarkaške Eurolige. Najzanimljivije bi moglo biti u skupini F u kojoj su se našla čak tri španjolska kluba.

Skupinu E čine moskovski CSKA, grčki Olympiacos, te turski Efes Anadolu i Galatasaray. U spomenutoj F-skupini igrat će španjolske momčadi Real Madrid, Unicaja i Bilbao, a kao uljez našla se Montepaschi Siena.

U skupini G našla se momčad Fenerbahçea u kojem igraju trojica hrvatskih reprezentativaca, Roko Ukić, Marko Tomas i Bojan Bogdanović, a koji vodi Neven Spahija. Turska momčad prolaz u četvrtfinale nastojat će izboriti protiv aktualnog prvaka Europe grčkog Panathianaikosa, ruskog UNIKS-a i talijanskog Armanija iz Milana.

Posljednju, ali ne i manje važnu skupinu H čine prvaci Španjolske, Barcelona, Izraela, Maccabi, i Litve, Žalgiris, te talijanska momčad Cantu.

Po dvije prvoplasirane momčadi iz svake skupine plasirat će se u četvrtzavršnicu nakon koje će pobjednici igrati završni turnir odnosno Final Four u turskom gradu Istanbulu od 11-13 svibnja iduće godine.


Euroliga, ždrijeb:

Skupina E: CSKA, Olympiacos, Anadolu Efes, Galatasaray

Skupina F: Real Madrid, Montepaschi Siena, Unicaja, Bilbao

Skupina G: Fenerbahçe, Panathinaikos, UNIKS, Armani Milano

Skupina H: Barcelona, Maccabi Tel-Aviv, Cantu, Žalgiris

Vezane vijesti

Milano posuđuje Radoševića, zainteresirana i Cedevita

Milano posuđuje Radoševića, zainteresirana i Cedevita

Milanska Olimpia nakon angažmana Richarda Hendrixa odlučila je hrvatskog košarkaškog reprezentativca Leona Radoševića uputiti na posudbu, a najbliže… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika