28.12.2011. / 20:29

Autor: Hina

Pahor u bolnici ostaje i preko praznika

Stanje slovenskog premijera Boruta Pahora koji je u subotu ponovno hospitaliziran zbog nedovoljno izliječene upale srednjeg uha se popravlja, ali će u bolnici ostati i preko novogodišnjih praznika, objavili su slovenski mediji u srijedu.

Borut Pahor u bolniciBorut Pahor u bolniciStanje slovenskog premijera Boruta Pahora koji je u subotu ponovno hospitaliziran zbog nedovoljno izliječene upale srednjeg uha se popravlja, ali će u bolnici ostati i preko novogodišnjih praznika, objavili su slovenski mediji u srijedu.

On se osjeća dobro i liječenje se odvija prema očekivanjima, ali će zbog intenzivne terapije antibioticima ostati u bolnici i za praznike pod nadzorom liječnika, pojasnilii su u priopćenju za javnost u ljubljanskom Kliničkom bolničkom centru.

Pahor je u bolnicu najprije primljen 12. ovog mjeseca, a u subotu je ponovno hospitaliziran zbog pogoršanja zdravstvenog stanja uslijed teške upale srednjeg uha na kojemu su mu do sada izvedena dva kirurška zahvata.

Pahora na dužnosti predsjednika vlade na odlasku koja obavlja tekuće poslove do postavljanja i potvrđivanja nove sada zamjenjuje ministar za europske poslove i privremeni ministar gospodarstva Mitja Gaspari, dok ga u njegovoj ulozi predsjednika Socijalnih demokrata (SD) zamjenjuje potpredsjednik stranke Patrick Vlačič.

Vezane vijesti

Pahor izgubio, na čelu Socijalnih demokrata Igor Lukšič

Pahor izgubio, na čelu Socijalnih demokrata Igor Lukšič

Slovenski Socijalni demokrati (SD) na izbornom su kongresu u Kočevju u subotu za svog novog predsjednika izabrali Igora Lukšiča koji je u drugom… Više

Komentari

registracija
27/11/11

Culex, 29.12.11. 08:35

Ponovo imamo priliku pročitati kako je upala srednjeg uha opasna bolest.Uzrokovana je rezistentnim bakterijama otpornim na večinu antibiotika.Posljedice mogu biti: gluhoća,gubljenje ravnoteže pa ćak i meningitis.Gosp.Pahoru želim brzi iporavak.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika