29.12.2011. / 12:57

Autor: Totalsport

QPR Glasgow Rangersima dostavio službenu ponudu za Jelavića

Jelavića je u srijedu na Celtic Parku gledao trener West Bromwich Albiona Roy Hodgson, kao i menadžer Evertona David Moyes

Nikica Jelavić (u zelenom dresu)Nikica Jelavić (u zelenom dresu)Menadžer Glasgow Rangersa Ally McCoist u srijedu je navečer potvrdio novinarima da je u klub došla službena ponuda Queen's Park Rangersa za hrvatskog nogometaša Nikicu Jelavića.

Bila je to druga loša vijest za McCoista i navijače aktualnoga trostrukog prvaka nakon 1-0 poraza na gostovanju kod Celtica u 397. Old Firmu. Tim je porazom McCoistova momčad u 21. kolu pala na drugo mjesto ljestvice Škotskog premiershipa, prvi put nakon trećeg kola.

- Netko iz kluba pripomenuo mi je prije utakmice da je u klub stigla službena ponuda QPR-a za Nikicu Jelavića. Ne znam ništa drugo osim toga - rekao je McCoist dodavši:

- Što ispadne, ispast će. Moramo biti iskreni i priznati da je Nikica jedan od naših top-igrača i naš najbolji strijelac. Ključan je za našu igru i naravno da ne bih želio ostati bez takvog igrača.

Jelavića je u srijedu na Celtic Parku gledao trener West Bromwich Albiona Roy Hodgson, kao i menadžer Evertona David Moyes.

Vezane vijesti

Jelavić: Ispuniti ćemo očekivanja navijača

Jelavić: Ispuniti ćemo očekivanja navijača

U razgovoru za Evertontv napadač hrvatske nogometne reprezentacije Nikica Jelavić izrazio je optimizam i vjeru da zajedno sa suigračima na Euru može… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika