29.12.2011. / 15:48

Autor: Totalsport

Christian Streich novi trener Freiburga

- Ako promijenimo nekoliko sitnica unutar momčadi, te nam nekoliko stvari sjedne na svoje mjesto, vjerujem da možemo ostvariti zacrtani cilj za ovu sezonu: ostanak u Bundesligi - bile su prve riječi novog trenera Freiburga

Foto: IlustracijaFoto: IlustracijaChristian Streich imenovan je za novog trenera posljednjeplasirane momčadi njemačke nogometne lige - Freiburga.

Njemački bundesligaš je, kako je i najavio, otpustio trenera Marcusa Sorga koji je tek ovog ljeta zasjeo na klupu. Tek 13 osvojenih bodova iz 17 kola i posljednje mjesto na tablici razlozi su ovakve odluke uprave.

- Odlučili smo još prije nekoliko dana da ne želimo više surađivati s nekolicinom igrača, ali ni s trenerom. Ne krivimo ga za ništa, ali dalje više ne ide - rekao je sportski direktor Dirk Dufner na konferenciji za novinare.

Podsjetimo, klub je nedavno izbacio iz momčadi Yacinea Abdessadkija, Heika Butschera, Felixa Bastiansa, Kisha Yanoa, Maximiliana Nicu i Manuela Salza. Dufner je isto tako potvrdio da će mjesto trenera preuzeti dosadašnji Sorgov pomoćnik Christian Streich.

- Ako promijenimo nekoliko sitnica unutar momčadi, te nam nekoliko stvari sjedne na svoje mjesto, vjerujem da možemo ostvariti zacrtani cilj za ovu sezonu: ostanak u Bundesligi - bile su prve riječi novog trenera Freiburga.

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika