29.12.2011. / 16:03

Autor: Totalsport

Dopinški slučaj u nogometnoj Ligi prvaka

- Nadamo se da ovaj dopinški slučaj neće utjecati na rezultat utakmice. Kazne za klub bile bi moguće da je na testiranju palo više igrača - rekao je glasnogovornik Viktorije iz Plzena

Foto: IlustracijaFoto: IlustracijaObrambeni nogometaš češkog prvaka Viktorije iz Plzena, 29-godišnji David Bystron, pao je na dopinškom testiranju provedenom 23. studenog.

Bystron je testiran nakon 1-0 pobjede nad BATE Borisovim u petom kolu natjecanja po skupinama Lige prvaka, kojom je češka momčad osigurala nastavak europske sezone u Europa ligi, i to protiv njemačkog Schalkea u 1/16 finala.

Češki klub, s obzirom na izdvojeni slučaj, ne strahuje od istrage, barem ne zasad.

- Nadamo se da ovaj dopinški slučaj neće utjecati na rezultat utakmice. Kazne za klub bile bi moguće da je na testiranju palo više igrača - rekao je glasnogovornik kluba.

Bystron je zabio gol Milanu u dvoboju posljednjeg kola H-skupine, koji je završio 2-2 remijem.

Sa Banikom iz Ostrave postao je češki prvak 2004. godine, a do istog je postignuća 2009. godine stigao u Bugarskoj sa sofijskim Levskim.

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika