30.12.2011. / 10:31

Autor: Totalsport

Dawson opet u akciji nakon četiri mjeseca

Sada je sve u redu, ne mogu dočekati sljedeći korak, da opet zaigram u utakmicama - izjavio je Dawson

Michael DawsonMichael DawsonMichael Dawson, srednji branič Tottenhama, odradio je po prvi puta nakon četiri mjeseca puni trening sa svojim suigračima, nakon što se oporavio od ozljede Ahilove tetive na desnoj nozi.

Dawson nije zaigrao za "spurse" od visokog 5-1 poraza od Manchester Uniteda krajem kolovoza, a tada se spominjalo da će se na travnjake vratiti koncem listopada. I uistinu, Dawson je pokušao trenirati, ali osjetio je pritom novu nelagodu. Početkom studenog bio je operiran.

- Vratit ću se utakmicama što je prije moguće. Ovo razdoblje mirovanja je bilo teško za mene. Ja sam nogometaš i želim trenirati sa suigračima na travnjaku, a ne ''zaglaviti'' u teretani i oporavljati se od ozljede. Kao što sam uvijek i govorio, kada ste potpuno zdravi i spremni, onda vam se to čini kao sasvim normalna situacija. Onda spoznate da može biti i drukčije. Sada je sve u redu, ne mogu dočekati sljedeći korak, da opet zaigram u utakmicama - izjavio je Dawson.

U njegovom odsustvu, pozicije srednjih braniča pokrivali su Ledley King, Younes Kaboul, William Gallas i Sebastien Bassong. Činili su to dobro, jer je Tottenham nakon poraza od Manchester Cityja izgubio samo jednu od sljedećih 15 utakmica.

Vezane vijesti

New York bez Henryja mjesec dana

New York bez Henryja mjesec dana

Legendarni francuski napadač Thierry Henry, igrač New York Red Bullsa, zbog ozljede desne zadnje lože izostat će u sljedeća tri do četiri tjedna.… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika