30.12.2011. / 10:57

Autor: Totalsport

Aguirreu otkaz na klupi Zaragoze

''Zahvaljujemo Javieru Aguirreu na njegovom profesionalizmu tijekom razdoblja provedenog u našem klubu. No, situacija u momčadi zahtijeva hitnu promjenu pravca i zbog toga smo raskinuli ugovor s dosadašnjim trenerom'', priopćila je Zaragoza

Javier Aguirre Javier Aguirre Meksički nogometni stručnjak Javier Aguirre (53) dobio je otkaz na dužnosti trenera španjolskog prvoligaša Zaragoze zbog serije loših rezultata.

Nakon 16 odigranih rundi u Primeri, Zaragoza je posljednja na ljestvici sa samo 10 osvojenih bodova. Od 17. listopada momčad je bez pobjede u svim natjecanjima. Vodstvo kluba odlučilo je stoga zahvaliti na suradnji Javieru Aguirreu, bivšem meksičkom izborniku, koji je ranije u karijeri u Španjolskoj vodio momčadi Osasune i Atletico Madrida.

Aguirre je klupu Zaragoze preuzeo u studenom prošle godine i osigurao je klubu ostanak u ligi prošle sezone pobjedom 2-1 nad Levanteom u posljednjem kolu. Nakon toga je potpisao novi, jednogodišnji ugovor, koji je vodstvo kluba sada raskinulo.

''Zahvaljujemo Javieru Aguirreu na njegovom profesionalizmu tijekom razdoblja provedenog u našem klubu. No, situacija u momčadi zahtijeva hitnu promjenu pravca i zbog toga smo raskinuli ugovor s dosadašnjim trenerom'', priopćila je Zaragoza.

As piše kako su izbornik španjolske U20 reprezentacije Luis Milla i bivši trener Getafea Michel glavni kandidati za preuzimanje klupe Zaragoze.

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika