14.11.2002. / 00:00

Autor: Mario Duspara

HOLLYWOOD

KERMIT DOBIO HOLLYWOODSKU ZVIJEZDU

Najslavniji američki televizijski žabac, lutak Kermit iz poznate zabavne lutkarske emisije “Muppet Show” dobio je svoju zvijezdu na pločniku ulice Hollywood Boulevard i tako ušao u društvo preko 2200 najvećih zvijezda američkog filma, zabave i glazbe. Još nije određeno kada će zvijezda biti otkrivena, no, vjerojatno će to biti sljedećih dana kako bi se poklopila sa prikazivanjem na televiziji novog filma u kojem nastupaju lutke iz TV-emisije “Muppet Show”.
Ovo je prvi puta da jedan televizijski lutak dobiva ovakvo priznanje, pa je zbog toga Kermit pozivan u razne TV-emisije, gdje daje intervjue o tome što to za njega znači. Kermit tvrdi da mu slava nije udarila u glavu, te da – dok ne snima – on najradije odlazi do svoje bare, gdje žive njegovi manje slavni rođaci, te se s njima tamo druži. Krajem studenog bit će na TV-mreži NBC biti prikazan lutkarski božićni televizijski film “It’s a Very Merry Muppet Christmas Movie” u kojem likovi iz serije “Muppet Show” pokušavaju spasiti svoje kazalište od bezobzirnih poduzetnika, koji ga žele pretvoriti u noćni klub. U filmu se osim lutaka pojavljuju i neki poznati hollywoodski glumci, Joan Cusack, David Arquette i Whoopi Goldberg, koja glumi Boga.

Vezane vijesti

Spielberg razmišlja o 3D verziji 'Jurskog parka'

Spielberg razmišlja o 3D verziji 'Jurskog parka'

Sve popularniji trend vraćanja starih filmskih blockbustera u kinodvorane, samo ovaj put u 3D tehnici, zainteresirao je i financijski najuspješnijeg… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika