30.12.2011. / 16:37

Autor: Totalsport

Carlo Ancelotti novi trener PSG-a

- Sretan sam što sam danas ovdje kao trener PSG-a. Radi se o fantastičnom klubu, a mislim da ga mogu učiniti velikim i u europskim razmjerima - rekao je Ancelotti

Carlo Ancelotti Carlo Ancelotti Samo dva sata nakon što je službeno objavio da je raskinuo ugovor s dosadašnjim trenerom Antoineom Kombouareom, francuski prvoligaš PSG je potvrdio da je za novog trenera imenovan talijanski stručnjak Carlo Ancelotti.

PSG je tako postao šesti klub u Ancelottijevoj trenerskoj karijeri, nakon Reggiane, Parme, Juventusa, Milana i Chelseaja. Kombouare mu je momčad s Parka prinčeva ostavio na prvom mjestu Le Championnata nakon polovice natjecanja s tri boda prednosti pred Montpellierom.

- Sretan sam što sam danas ovdje kao trener PSG-a. Radi se o fantastičnom klubu, a mislim da ga mogu učiniti velikim i u europskim razmjerima - rekao je Ancelotti na konferenciji za novinare u Parizu.

Očekuje se da će vrlo brzo Ancelottijev primjer slijediti i David Beckham. Bivši kapetan engleske reprezentacije trebao bi biti prvo siječanjsko pojačanje Parižana, ali novi trener nije želio spominjati nikakva nova imena koja bi rado vidio u momčadi.

- Mislim da nije dobra ideja imenovati igrače koje bih želio jer mnogi od njih imaju određeni status u svojim klubovima - rekao je 52-godišnji Talijan koji je dvaput odveo Milan do europskog trona.

Jedan od Ancelottijevih pomoćnika bi trebao postati bivši francuski reprezentativac Claude Makelele, nekadašnji veznjak Real Madrida i Chelseaja.

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika