30.12.2011. / 18:12

Autor: Nacional.hr

Profesor koji je nasmijao naciju:

Ravnateljica ostvarila cilj, gledali su je i u Normandiji

"Ne osjećam se zvijezdom, jer zapravo je moja ravnateljica htjela biti na televiziji, a ne ja. Baš me zovu jedni prijatelji iz Normandija da su gledali moju ravnateljicu čak u Normandiji", poručio je Kovač

Screenshot: YoutubeScreenshot: YoutubeAnte Kovač, profesor hrvatskog jezika u Korenici, koji je preko noći postao 'zvijezda' nakon što se narugao čelništvu škole jer su pred istom izgradili okretište autobusa - organizirajući tom prigodom i ceremoniju otvaranja - kazao je danas kako se 'ne osjeća zvijezdom'.

"Ne osjećam se zvijezdom, jer zapravo je moja ravnateljica htjela biti na televiziji, a ne ja. Baš me zovu jedni prijatelji iz Normandija da su gledali moju ravnateljicu čak u Normandiji", poručio je Kovač u emisiji Hrvatska uživo, dodajući kako smatra da njegov ironični plač pred TV kamerama nije bila pretjerana hrabrost.

"Ja sam studirao povijest i još nikada nisam čuo ili pročitao da je netko zbog plakanja proglašen hrabrim. To je malo čudno", rekao je Kovač, poručivši kako više neće davati izjave medijima nego se "okreće popravljanju limarije na svom legendarnom Golfu".

Komentari

registracija
3/12/10

Yoda, 30.12.11. 19:27

Profesore, kapa dolje... Palac gore.


registracija
30/12/10

putusvemir, 30.12.11. 21:09

Profesore ovo je bilo genijalno. Sretna Vam 2012. godina.


registracija
4/7/09

Zvijezda, 30.12.11. 22:55

Bravo mladi Kovacu!!!!


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika