31.12.2011. / 19:41

Autor: Hina

Predsjednikova čestitka

'Da svima u 2012. bude bolje nego prije'

Predsjednik Republike Hrvatske Ivo Josipović čestitao je građanima novu 2012. godinu rekavši kako očekuje da će se u njoj Hrvatska afirmirati kao prava napredna europska zemlja.

Ivo JosipovićIvo JosipovićPredsjednik Republike Hrvatske Ivo Josipović čestitao je građanima novu 2012. godinu rekavši kako očekuje da će se u njoj Hrvatska afirmirati kao prava napredna europska zemlja.

"U novoj godini očekujem da će se Hrvatska zaista afirmirati kao prava napredna europska zemlja što znači da ćemo polako i sigurno izlaziti iz krize. Da ćemo na kulturnom, gospodarskom planu te planu znanosti i obrazovanja učiniti vidljive korake naprijed", rekao je predsjednik Josipović novinarima u zagrebačkom Hrvatskom narodnom kazalištu upitan što očekuje od iduće godine.

Predsjednik Josipović je u svojoj novogodišnjoj poruci hrvatskim građanima zaželio puno sreće, zdravlja i ljubavi te da nam svima skupa u 2012. godini krene bolje nego što je to bilo prije.

Vezane vijesti

Vlada bez opipljivih rezultata

Vlada bez opipljivih rezultata

Predsjednik Republike Ivo Josipović, komentirajući prvih šest mjeseci koalicijske vlade Zorana Milanovića, ustvrdio je da je niz reformi pokrenuto,… Više

Komentari

registracija
19/3/10

srarac, 31.12.11. 20:15

Trebamo biti ponosni na našeg Predsjednika.


registracija
30/9/09

davor12345, 31.12.11. 23:27

Ja mislin da su stoput bile bolje Božićne i Novogodišnje poslanice dragim mojim Hrvaticama i Hrvatima od dr. Franje Tuđmana, od kojih se sve lipo okrićalo u stomaku!


registracija
2/1/11

prohujalo, 01.01.12. 03:58

davor12345
pa velika razlika je i izmedu njih dvojice
prvi dobi bogatu drzavu-zadovoljne gradane, a ruku na srce i postao je predsjenik na nacionalnoj osnovi(isti nam obeca da necemo vise ici u Austrijska sela da kupujemo-jedino to nije laz, sad kupujemo u RS)
ovaj drugi dobi osiromasenu drzavu tj. popljackanu, sa velikim inozemnim dugovima, praznim fondovima, ratnim profiterima, velikim brojem branitelja koji koriste mirovine......propalim tvornicama .....
a kao slag na tortu premijerku i gotovo cijeli sabor -clanovi HDZ-e( da ne zaboravim pijanog Vladu)......
da im kojim slucajem mozemo zamijeniti vrijeme mandata.....bas bi bilo interesantno zar ne?????


registracija
9/5/10

lolobrigita, 01.01.12. 17:10

Šjor Josipović,jeste li Vi zaštitnik Ninoslava Pavića i Mladena Bajića?


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika