02.01.2012. / 14:18

Autor: Hina

Makedonka vozila 246 km na sat

Dvadesetšestogodišnju Makedonku policija je zbog vožnje od 246 kilometara na sat kaznila novčanom kaznom i zabranom upravljanja vozilom na području Hrvatske u sljedećih godinu dana, izvijestila je Policijska uprava brodsko-posavska.

Policija je Makedonki zabranila upravljanje vozilom u HrvatskojPolicija je Makedonki zabranila upravljanje vozilom u HrvatskojDvadesetšestogodišnju Makedonku policija je zbog vožnje od 246 kilometara na sat kaznila novčanom kaznom i zabranom upravljanja vozilom na području Hrvatske u sljedećih godinu dana, izvijestila je Policijska uprava brodsko-posavska.

Policija je sinoć u 21,24 sata na autocesti u blizini Nove Gradiške zbog nepropisne brzine zaustavila 26-godišnju državljanku Makedonije koja je porsche švicarskih registracijskih oznaka vozila brzinom od 246 kilometara na sat iako je na toj dionici brzina ograničena na 130 kilometara na sat.

Policija ju je zbog prekršaja kažnila novčanom kaznom od sedam tisuća kuna te joj je izrečena zaštitna mjera zabrane korištenja stranom vozačkom dozvolom na teritoriju Republike Hrvatske u sljedećih godinu dana, navodi brodsko-posavska Policijska uprava.

Vezane vijesti

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Sa zgrade Hoto tornja (zgrada T-coma) u Savskoj ulici u Zagrebu pao je komad staklene stijene pri čemu je ozlijeđen zaštitar, doznaje se u… Više

Komentari

registracija
11/1/11

Kinezojapanac, 02.01.12. 15:15

Zna li se kako se nakon izrečene kazne odvezla sa auto-puta i općenito iz hrvatske ili mjera zabrane važi nakon napuštanja prelijepe hrvatske nam grude?


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika