02.01.2012. / 17:13

Autor: Hina

Hakiran email Gordona Browna

Britanska policija pronašla je dokaze da su privatni detektivi koji su radili za novine 'provalili' u emailove bivšeg premijera Gordona Browna dok je bio ministar financija, objavio je britanski Independent.

Gordon BrownGordon BrownBritanska policija pronašla je dokaze da su privatni detektivi koji su radili za novine 'provalili' u emailove bivšeg premijera Gordona Browna dok je bio ministar financija, objavio je britanski Independent.

List piše kako je moguće da je narušena privatnost emailova stotina drugih osoba čak i toliko koliko je bilo nezakonito prisluškivano u velikoj aferi tabloida News of the World koji je nakon toga ugašen.

Policija, prema pisanju lista, prikuplja dokaze s 20-ak računala koja su zaplijenjena privatnim istražiteljima.

Independent navodi i da Scotland Yard proučava mogućnost da je nekoliko novina zaposlilo privatne detektive kako bi protuzakonito ušli u tuđa računala. Londonska policija nije željela komentirati slučaj, kao ni News International, novinska grana News korporacije Ruperta Murdocha.

Vezane vijesti

Hakeri napali britansko ministarstvo unutarnjih poslova

Hakeri napali britansko ministarstvo unutarnjih poslova

Britansko ministarstvo unutarnjih poslova objavilo je u subotu navečer da istražuje informacije o cyber napadu skupine Anonymous na njihovu internet… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika