02.01.2012. / 19:52

Autor: Totalsport

Casoni napustio klupu Eviana, novi trener Pablo Correa

''Odlučio sam otići nakon pozitivnih događaja u koje ubrajam i sadašnje 11. mjesto u prvoj ligi. Zahvaljujem Evianu na ovoj pustolovini i povjerenju koje mi je pružio na putu ka ostvarenju svojih ciljeva", poručio je putem klupskog priopćenja 50-godišnji Casoni

Foto: IlustracijaFoto: IlustracijaFrancuski prvoligaš Evian u zimskoj je stanci promijenio trenera. Bernarda Casonija je naslijedio Pablo Correa.

Casoni je sam odlučio napustiti klub koji je u dvije godine doveo od treće do prve lige.

''Odlučio sam otići nakon pozitivnih događaja u koje ubrajam i sadašnje 11. mjesto u prvoj ligi. Zahvaljujem Evianu na ovoj pustolovini i povjerenju koje mi je pružio na putu ka ostvarenju svojih ciljeva. Zahvaljujem i igračima, tehničkom i liječničkom osoblju i svim navijačima koji su me podržavali tijekom ove sjajne avanture'', poručio je putem klupskog priopćenja 50-godišnji Casoni koji je ranije vodio Marseille, Cannes i Bastiju, a bio je i izbornik Armenije.

Novi trener Pablo Correa je 44-godišnji urugvajski stručnjak koji je devet sezona vodio Nancy prije nego što je u svibnju prošle godine podnio ostavku.

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika