03.01.2012. / 12:01

Autor: Totalsport

Wenger za poraz okrivio suca

- Kod prvog je žutog kartona za Djouroua sudac potpuno pogriješio. A nije mi jasno ni zašto nije dosuđen kazneni udarac za nas nakon prekršaja Philippea Senderosa na Gervinhu - požalio se Wenger

Arsene Wenger Arsene Wenger Francuski menadžer Arsenala Arsene Wenger okrivio je suca Leeja Proberta za poraz svoje momčadi od Fulhama (2-1) u 20. kolu Premiershipa.

''Topnici'' su na Craven Cottageu vodili s 1-0 prije no što je u 78. minuti drugi žuti karton dobio Johan Djourou. Nakon toga je Fulham uspio izvesti potpuni preokret pogocima Stevea Sidwella u 85. minuti i Bobbyja Zamore u trećoj minuti sudačke nadoknade.

- Kod prvog je žutog kartona za Djouroua sudac potpuno pogriješio. A nije mi jasno ni zašto nije dosuđen kazneni udarac za nas nakon prekršaja Philippea Senderosa na Gervinhu - požalio se Wenger.

- Bila je ovo teška utakmica, a nakon što smo ostali s desetoricom igrača, možda smo previše željeli postići drugi pogodak. Na kraju nas je svladao umor. Moramo se nositi s ovim iako je teško izgubiti utakmicu na ovakav način - dodao je Francuz.

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika