04.01.2012. / 12:08

Autor: Totalsport

Fed Cup: Majoli pozvala Lučić, Martić, Mijačiku i Vekić

U Eilatu će osim Hrvatske nastupiti još 14 reprezentacija, koje će u prvoj fazi biti podijeljene u četiri skupine, a samo će dva najbolja sastava s turnira izboriti plasman u kvalifikacije za Svjetsku skupinu II

Iva Majoli (Wikipedia)Iva Majoli (Wikipedia)Izbornica hrvatske teniske reprezentacije Iva Majoli objavila je sastav za predstojeći turnir Prve skupine (euroafrička zona) Fed Cupa koji će se od 1. do 4. veljače održati u Eilatu u Izraelu.

Pozvane su Petra Martić (50. na pojedinačnoj WTA listi), Mirjana Lučić (129.), Ani Mijačika (200.) i Donna Vekić (398.).

U Eilatu će osim Hrvatske nastupiti još 14 reprezentacija, koje će u prvoj fazi biti podijeljene u četiri skupine, a samo će dva najbolja sastava s turnira izboriti plasman u kvalifikacije za Svjetsku skupinu II.

Očekuje se da će konkurencija biti iznimno jaka, jer su u ovom rangu natjecanja još Austrija, Bosna i Hercegovina, Bugarska, Estonija, Grčka, Izrael, uksemburg, Mađarska, Nizozemska, Poljska, Portugal, Rumunjska, Švedska i Velika Britanija.

Vezane vijesti

Wimbledon: Lučić protiv Schoofs za glavni turnir

Wimbledon: Lučić protiv Schoofs za glavni turnir

Na odličan je način hrvatska tenisačica Mirjana Lučić (129. na WTA ljestvici) obavila prva dva zadatka u kvalifikacijama Wimbledona. U dva je meča… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika