05.01.2012. / 12:15

Autor: Nacional.hr

Šeks uskoro i bez počasne titule?

"Ako nas je ignorirao kada smo tražili pomoć, onda nema smisla da Šeks ima status počasnog mještanina. Oduzimanje titule predložit ću na prvoj sjednici Općinskog vijeća", rekao je Đanić

Vladimir ŠeksVladimir ŠeksNačelnik slavonske općine Podgorač Goran Đanić najavio je da će pokrenuti proceduru oduzimanja titule počasnog mještanina bivšem potpredsjedniku Sabora Vladimiru Šeksu, jer se 'oglušio na njihove apele za pomoć u rješavanju problema vodoopskrbe', piše Novi list.

Stanovnici ove općine već šest mjeseci nemaju pitku vodu, vojne cisterne svakih pet dana dovezu 4.000 litara vode. "Ako nas je ignorirao kada smo tražili pomoć, onda nema smisla da Šeks ima status počasnog mještanina. Oduzimanje titule predložit ću na prvoj sjednici Općinskog vijeća", rekao je Đanić, Načelnik od državne vlasti očekuje da uvaži zahtjeve Općine Podgorač i uključi se u financiranje vodovoda, isprojektiranog za mjesta Budimce, Kršince, Ostrošince i Bijelu Lozu.

Vladimiru Šeksu je titula počasnog mještanina dodijeljena prije petnaest godina i sve do lani bio je jedini s tom titulom. Krajem prošle godine počasnim mještaninom proglasili su predsjednika Republike Ivu Josipovića, jer je pokazao zanimanje za njihov problem.

Vezane vijesti

Dio EU-a ili neke slične organizacije

Dio EU-a ili neke slične organizacije

Glavna poruka konferencije "Facing Tomorrow 2012" je pogled u budućnost, a sudionicima konferencije koja se pod pokroviteljstvom izraelskog… Više

Komentari

registracija
2/1/11

prohujalo, 13.01.12. 05:21

dali je ovo pocetak neslavnog kraja slavnog nam Sekija koji pliva vec decenijama yuspijesno....??????


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika