05.01.2012. / 13:03

Autor: Totalsport

WTA Auckland: Kuznjecova u polufinalu, Lisicki predala

Treća nositeljica turnira, Ruskinja Svetlana Kuznjecova, potvrdila je dobru formu pobjedom u četvrtfinalu protiv Talijanke Sare Errani 6-4, 6-3 za 75 minuta igre

Svetlana KuznjecovaSvetlana KuznjecovaNjemica Sabine Lisicki, prva nositeljica WTA turnira u Aucklandu, predala je četvrtfinalni dvoboj protiv sunarodnjakinje Angelique Kerber zbog ozljede trbušnog zida pri rezultatu 6-4, 4-3 za Kerber.

U polufinalu će Kerber igrati protiv četvrte nositeljice, Talijanke Flavije Pennette, koja je lakoćom svladala Ruskinju Jelenu Vesninu sa 6-2, 6-1.

Treća nositeljica turnira, Ruskinja Svetlana Kuznjecova, potvrdila je dobru formu pobjedom u četvrtfinalu protiv Talijanke Sare Errani 6-4, 6-3 za 75 minuta igre. Kuznjecova je do polufinala stigla bez izgubljenog seta, uz samo 14 izgubljenih gemova, a za finale će igrati protiv Kineskinje Jie Zheng, koja je sa 6-2, 6-3 eliminirala Čehinju Lucie Hradecku.

WTA Auckland, četvrtfinale:

Kerber - Lisicki (1) 6-4, 4-3, predaja Lisicki

Pennetta (4) - Vesnina 6-2, 6-1

Kuznjecova (3) - Errani 6-4, 6-3

Zheng - Hradecka 6-2, 6-3

Vezane vijesti

Wimbledon: Lučić protiv Schoofs za glavni turnir

Wimbledon: Lučić protiv Schoofs za glavni turnir

Na odličan je način hrvatska tenisačica Mirjana Lučić (129. na WTA ljestvici) obavila prva dva zadatka u kvalifikacijama Wimbledona. U dva je meča… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika