06.01.2012. / 15:12

Autor: Totalsport

Mediji: Ćorluka u West Hamu, Kranjčar odlazi, Ganso dolazi

Očito je da je hrvatski reprezentativac ispao iz svih Redknappovih kombinacija i da ga se menadžer londonske momčadi želi riješiti

Vedran ĆorlukaVedran ĆorlukaU četvrtak navečer intenzivirali su se pregovori između Tottenhama i West Hama glede prelaska hrvatskoga obrambenog nogometaša Vedrana Ćorluke u trenutačno drugoplasirani klub Championshipa.

Engleski dnevnik Mirror piše da realizaciju transfera između dvaju londonskih klubova forsira trener Tottenhama Harry Redknapp, koji je Ćorluku spreman prodati za skroman iznos od milijun i pol funti.

Svota je to koja itekako čudi s obzirom na to da su Spursi za tada jednoga od najperspektivnijih braniča Premiershipa 2008. godine Manchester Cityju platili gotovo 14 milijuna eura, te s obzirom na to da Ćorluka i dalje ima važeći ugovor sve do 30. lipnja 2014. godine. Očito je, međutim, da je hrvatski reprezentativac ispao iz svih Redknappovih kombinacija i da ga se menadžer londonske momčadi želi riješiti.

Ista sudbina, piše Mirror, čeka i Niku Kranjčara, kao i Sebastiena Bassonga odnosno Stevena Pienaara. Sve ih Redknapp, navodi isti izvor, želi prodati kako bi namaknuo 12 milijuna funti za pojačanja s kojima bi krenuo u napad na premierligaški naslov. Mirror spominje da je riječ o Blackburnovu dvojcu, 27-godišnjemu kongoanskom stoperu Christopheru Sambi te 21-godišnjemu kanadskom ljevokrilonom napadaču Davidu Hoilettu.

Da je oduševljeni predsjednik Daniel Levy Redknappu otvorio blagajnu za siječanjski šoping kojim bi londonski klub krenuo u lov na naslov, navodi i drugi londonski dnevnik Telegraph, koji donosi ekskluzivnu vijest da je Tottenham nadomak dovođenju 22-godišnjega plemenitog veznjaka Santosa i brazilske reprezentacije, Paula Henriquea Gansa.

Ugledni dnevnik piše da je u London stigao Gansov zastupnik Teodoro Fonseca, i to s namjerom da ispregovara dolazak svog klijenta na White Hart Lane. Spursi će za jednoga od najdarovitijih veznih nogometaša današnjice morati platiti minimalno 15 milijuna funti, navodi Telegraph.

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika