06.01.2012. / 16:02

Autor: Hina , Nacional.hr

Milanović: Mir Božji, Hristos se rodi!

"Svima koji Božić slave prema julijanskom kalendaru, u prigodi kršćanskog blagdana mira, nade i zajedništva, upućujem najiskrenije čestitke"

ArhivaArhivaPredsjednik Vlade Republike Hrvatske Zoran Milanović uputio je danas božićnu čestitku svim kršćanskim vjernicima koji Božić slave prema julijanskom kalendaru.

"Svima koji Božić slave prema julijanskom kalendaru, u prigodi kršćanskog blagdana mira, nade i zajedništva, upućujem najiskrenije čestitke.

Želim da svi vjernici Božić dočekaju u sreći i zadovoljstvu sa svojim obiteljima i bližnjima te da im bude dodatni poticaj za optimističan početak nove, bolje i uspješnije godine.

Pred nama su brojni izazovi, no vjerujem da ćemo, slijedeći opće ljudske i etičke vrijednosti, zajednički stvarati pravedno i uspješno društvo jednakih mogućnosti", stoji u božićnoj čestitki premijera Zorana Milanovića.

U ime Vlade Republike Hrvatske i svoje osobno svim vjernicima koji Božić slave prema julijanskom kalendaru zaželio je sretan Božić uz tradicionalni pozdrav "Mir Božji, Hristos se rodi!"

Vezane vijesti

'Nakon pravomoćne presude moći ćemo razgovarati o Čačiću'

'Nakon pravomoćne presude moći ćemo razgovarati o Čačiću'

Pravomoćna presuda u postupku koji se pred mađarskim sudom vodi protiv prvog potpredsjednika vlade Radimira Čačića bit će konačna točka orijentacije… Više

Komentari

registracija
6/1/12

horseland, 06.01.12. 16:53

Pun mi je kufer te lažne "korektnosti". Velika većina Srba koji žive u Hrvatskoj su bezbožnici. To je savršeno razvidno iz popisa stanovništva. Njima čestitati Božić je nerazumno. S druge strane, i naš predsjednik i naš premije su jasno i glasno izjavili da ne vjeruju u Boga. I sad imamo savršeno nepotrebno zamešateljstvo: da bezbožnici čestita bezbožnicima dan Kristovog rođenja. Krista u kojeg ne vjeruju. Usput, jedite vrhunske konjske kobasice Horseland iz Siska. Bili vi vjernici ili nevjernici.


registracija
26/12/06

capica, 06.01.12. 17:51

Čestitati vjerski praznik je pristojno.


registracija
12/11/11

Janko1979, 07.01.12. 03:50

@horseland s druge strane ti samo filozofiras,imao si svoj Bozic...šta se mjesas u tuđi...
Čestit Bozic


registracija
27/11/11

Culex, 07.01.12. 08:11

Ugodno je vidjeti našeg predsjednika na slavlju pravoslavnog Božića u crkvi Presvetog preobraženja Gospodneg,koja se nalazi u centru Zagreba,Ilica 7.Ima ,također jedna adresa u centru Zagreba,Praška 7! Tu se do 41.god.nalazila prekrasna Sinagoga. Dao Bog da naš predsjednik sudjeluje što prije na slavlju Hanuke u obnovljenoj zagrebačkoj Sinagogi!


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika