10.01.2012. / 14:45

Autor: Nacional.hr

Dan prije godišnjice RS u dvorani pronađeno oružje

"U toku je kriminalističko vještačenje pronađenog oružja, obavljaju se informativni razgovori s većim brojem osoba", rekla je glasnogovornica

Milorad Dodik Milorad Dodik Dan prije svečanosti, povodom obilježavanja 20-godišnjice postojanja Republike Srpske, u sportskoj dvorani Borik u Banja Luci pronađeno je oružje, izvještava B92.

Glasnogovornica MUP-a RS Mirna Šoja je izjavila kako je oružje pronađeno 8. siječnja u 16.25 sati tokom sigurnosnog pregleda dvorane. "S obzirom na količinu i vrstu pronađenog oružja sigurnost uzvanika i gosta svečanosti povodom 20. godišnjice Republike Srpske mogla je biti ozbiljno ugrožena. U toku je kriminalističko vještačenje pronađenog oružja, obavljaju se informativni razgovori s većim brojem osoba", rekla je glasnogovornica. Navela je kako je u dvorani Borik oko organizacije i realizacije svečanosti bilo angažirano oko sto osoba.

Radio-televizja RS jutros je emitirala izvanredne vijesti, navodeći kako je pronađeno oružje moglo biti iskorišteno za teroristički napad.

Vezane vijesti

Bebić bez zaštite, Kosor i Karamarko pošteđeni

Bebić bez zaštite, Kosor i Karamarko pošteđeni

Ministar unutarnjih poslova Rajko Ostojić potvrdio je danas da je temeljem sigurnosne procjene vlada ukinula zaštitu bivšem predsjedniku Hrvatskoga… Više

Komentari

registracija
9/3/10

nostradurus, 10.01.12. 16:11

Jel to možda nekakva vrsta podvale. Sjećamo se kako je Hitler napao Poljsku.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika