11.01.2012. / 11:23

Autor: Totalsport

Reli Dakar: Odustao branitelj naslova Nasser Al-Attiyah

Prema prvim informacijama, u etapi dugoj 556 kilometara voženoj od Antofagaste do Iquique, Kataraninov Hummer je u tri navrata otkazivao poslušnost zbog problema s alternatorom

Nasser Al-Attiyah Nasser Al-Attiyah Brojni problemi s njegovim Hummerom na kraju su ipak koštali Nassera Al-Attiyaha koji je bio prisiljen odustati u 9. etapi relija Dakar.

Organizatori su u utorak objavili da je pobjednik posljednjeg izdanja dakarskog relija zbog novih problema na svom terencu morao odustati od daljnjeg natjecanja.

Od samog starta iz Mar Del Plate, 31-godišnji Al-Attiyah se mučio s kvarovima na vozilu, a uoči 9. etape zauzimao je 6. mjesto u ukupnom poretku s 8 minuta zaostatka za vodećim, Francuzom Stephaneom Peterhanselom.

Prema prvim informacijama, u etapi dugoj 556 kilometara voženoj od Antofagaste do Iquique, Kataraninov Hummer je u tri navrata otkazivao poslušnost zbog problema s alternatorom.

Vezane vijesti

Franchitti pobjednik utrke 500 milja Indianapolisa

Franchitti pobjednik utrke 500 milja Indianapolisa

Škot Dario Franchitti (39) iz momčadi Chip Ganassi Racing pobjednik je 96. izdanja prestižne automobilističke utrke iz IndyCar serije, 500 milja… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika