11.01.2012. / 13:01

Autor: Totalsport

UEFA zaprijetila PAOK-u izbacivanjem iz europskih natjecanja

UEFA-ina disciplinska komisija donijela je odluku da je PAOK prekršio pravila europske licence, te mu je naredila da do zadanog datuma plate sve zaostale plaće igračima, porezne obaveze, ali i novac koji duguju drugim klubovima od transfera

Nogometaši PAOK-aNogometaši PAOK-aEuropska nogometna organizacija (UEFA) dala je grčkom klubu PAOK-u rok do 30. lipnja da sredi svoje financije jer mu u protivnom prijeti jedna godina izbivanja iz europskih natjecanja.

UEFA-ina disciplinska komisija donijela je odluku da je PAOK prekršio pravila europske licence, te mu je naredila da do zadanog datuma plate sve zaostale plaće igračima, porezne obaveze, ali i novac koji duguju drugim klubovima od transfera. PAOK se na ovu odluku ima pravo žaliti.

Grčki klub idući mjesec nastavlja svoju avanturu u Europa ligi protiv Udinesea, nakon što je uspješno prošao grupnu fazu natjecanja u kojoj je završio prvi, iako je u skupini za protivnike imao engleski Tottenham, ruski Rubin iz Kazana i irski Shamrock.

Vezane vijesti

UEFA kaznila HNS s 80.000 eura

UEFA kaznila HNS s 80.000 eura

Europska nogometna organizacija (UEFA) kaznila je Hrvatski nogometni savez (HNS) s 80.000 eura zbog neprimjerenog ponašanja hrvatskih navijača na… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika