11.01.2012. / 13:04

Autor: Totalsport

Lazio izgubio Canu na dva mjeseca

Veliki je to udarac za trenera Edoarda Reju koji je zbog ozljeda već izgubio vezni dvojac Stefano Mauri - Christian Brocchi

Lorik Cana (Wikipedia)Lorik Cana (Wikipedia)Vezni nogometaš Lazija, Lorik Cana (28), izbivat će s terena najmanje dva mjeseca zbog ozljede leđa koju je zaradio u susretu Serije A protiv Siene (4-0) prošlog vikenda.

Kapetan albanske reprezentacije napustio je teren nakon prvog poluvremena zbog jakih bolova u leđima. Dodatne pretrage su pokazale da je Cana zaradio lom poprečnog štitića u drugom i trećem lumbalnom kralješku, a oporavak od takve ozljede traje oko dva mjeseca.

"Igrač će morati odmarati idućih 40 dana, a cjelokupni rehabilitacijski proces trebao bi potrajati otprilike dva mjeseca", stoji u priopćenju rimskog kluba. Veliki je to udarac za trenera Edoarda Reju koji je zbog ozljeda već izgubio vezni dvojac Stefano Mauri - Christian Brocchi.

Unatoč svim problemima Lazio će predstojeće nedjelje tražiti pobjedu na svom Olimpicu protiv Atalante.

Vezane vijesti

Vladimir Petković novi trener Lazija

Vladimir Petković novi trener Lazija

Hrvatsko-švicarski nogometni stručnjak Vladimir Petković novi je trener talijanskog prvoligaša Lazija. Rođeni Sarajlija potpisao je u "tajnosti"… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika