12.01.2012. / 12:10

Autor: Nacional.hr

Brkić: 'Vozio sam Porsche kao i ostali'

"Koliko se sjećam, bio je na raspolaganju svima, i Vitez i Faber su ga vozili, nisam ja jedini. Ali da je bio kod mene u mojoj privatnoj garaži, nije točno", rekao je Brkić

Porsche panamera (Wikipedia)Porsche panamera (Wikipedia)Luksuzni Porsche panamera vozili su dužnosnici Ravnateljstva policije, izvještava Večernji list.

Iz MUP-a tvrde kako vozilo nikada nije bilo plaćeno proračunskim novcem jer je vraćeno leasing kući kod koje je i bilo uzeto na probu.

Milijan Brkić, bivši pomoćnik glavnog ravnatelja policije, koji je redove MUP-a napustio prije parlamentarnih izbora zbog kandidature na listi HDZ-a za dijasporu, priznao je kako je koristio automobil. "Prije nekoliko godina, nemojte me držati za riječ kada je to točno bilo, u MUP-u je doista bio Porsche panamera koji je došao na probu da vidimo odgovara li nam za potrebe posla. Istina je da sam ga ja vozio, čini mi se jedan dan, ali nisam bio jedini šef koji ga je vozio. Koliko se sjećam, bio je na raspolaganju svima, i Vitez i Faber su ga vozili, nisam ja jedini. Ali da je bio kod mene u mojoj privatnoj garaži, nije točno. Taj je auto poslije vraćen leasing-kući jer smo zaključili da ga nećemo uzeti", rekao je sadašnji saborski zastupnik. Dodao je kako autokuće često nude policiji različite modele vozila na probu.

Bivši glavni ravnatelj policije Vladimir Faber negira postojanje misterioznog automobila: 'Nikada u životu, nažalost, nisam vozio Porsche, iz medija sam doznao kako navodno postoji i službeni'.

Podsjetimo kako je ministar unutarnjih poslova Ranko Ostojić na posljednjoj konferenciji za novinare rekao kako je ustanovljeno da su tri 'presretača' neki od načelnika koristili privatno te da su vozila vraćena Kobrama. Istaknuo je kako je netko u MUP-u doslovno 'privatizirao' porsche. O imenima Ostojić nije govorio.

Vezane vijesti

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Sa zgrade Hoto tornja (zgrada T-coma) u Savskoj ulici u Zagrebu pao je komad staklene stijene pri čemu je ozlijeđen zaštitar, doznaje se u… Više

Komentari

registracija
11/1/11

Kinezojapanac, 12.01.12. 15:19

Ovako bando banditska: U svakoj normalnoj firmi službeni auto se vozi sa putnim nalogom koji se ispunjava tako da se napiše ko vozi, ko je odobrio vožnju, stanje početnih kilometara i stanje nakon vožnje, mjesto kretanja od točke A do točke B, C, E, F, i koliko ih ima pa do točke A. U napomeni obavezno navesti ako je vozilo oštečeno ili ako se vrati oštečeno. Za to isto vozilo postoji INA kartica ili neka druga kako bi se "zvijer" mogla napiti pogonskog goriva


registracija
11/1/11

Kinezojapanac, 12.01.12. 15:23

To je minimum minimuma, a ne istina je da sam ga ja vozio i sad ide ono: ČINI MI SE JEDAN DAN????? Ko je ovdije lud??? Dok mu se ne bi prestalo činiti, bio bi u zatvoru i sjetio se svake sekunde vožnje. Pa nije on stručna osoba, profesionalni probni vozač koji isprobava kvalitetu i rentabilnost vozila. Dok gamad ne počnu zatvarati za to "čini mi se" dotle će se stalno nekome nešto činiti.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika