12.01.2012. / 18:59

Autor: Hina

Clinton čestitala Kosor na uspješnom vođenju vlade

Američka državna tajnica Hillary Clinton četitala je bivšoj premijerki Jadranki Kosor na uspješnom vođenju hrvatske vlade, posebno na približavanju EU-u i borbi protiv korupcije te je izrazila uvjerenost u nastavak jačanja odnosa između SAD-a i Hrvatske.

Hillary ClintonHillary ClintonAmerička državna tajnica Hillary Clinton četitala je bivšoj premijerki Jadranki Kosor na uspješnom vođenju hrvatske vlade, posebno na približavanju EU-u i borbi protiv korupcije te je izrazila uvjerenost u nastavak jačanja odnosa između SAD-a i Hrvatske.

"U povijesti će ostati zapamćeno da ste vodili Hrvatsku na uspješnom putu prema članstvu u EU. Još više od toga, vaša potpora istragama samog vrha vlade je bez premca i poslala je jasnu poruku da se u Hrvatskoj više ne tolerira politička korupcija", piše Clinton bivšoj predsjednici vlade i sadašnoj potpredsjednici Hrvatskog sabora.

U odgovoru na nedavno pismo koje je Kosor uputila američkoj državnoj tajnici, Clinton navodi i da cijeni njezinu potporu zajedničkom cilju promicanju regionalne i međunarodne stabilnosti, uključujući značajan doprinos Hrvatske međunarodnim mirovnim misijama KFOR-u i ISAF-u.

Američka državna tajnica također ističe da je hrvatsko vodstvo, u okviru Američko-jadranske povelje, osnažilo zajedničke napore za uspostavu sigurnosti na jugoistoku Europe i u Afganistanu.

"Dijelim vaše uvjerenje da će odnosi naših dviju zemalja jačati i želim vam sve najbolje u budućem radu", stoji u pismu Hillary Clinton.

Vezane vijesti

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Sa zgrade Hoto tornja (zgrada T-coma) u Savskoj ulici u Zagrebu pao je komad staklene stijene pri čemu je ozlijeđen zaštitar, doznaje se u… Više

Komentari

registracija
2/6/11

stereo, 12.01.12. 19:50

Kaj je ovim babama, nisam znal da kontracepcija toliko utiče na mozak.


registracija
22/6/10

Konstantinos, 12.01.12. 21:54

Tako je to kad drugi vide i cijene ono što mi tj. neki zbog vlastite slijepoće i nedostatka političke kulture ne vide ili ne žele vidjeti.


registracija
7/3/11

medjimurec, 13.01.12. 08:45

Stereo , sad ces imat priliku isprobat Linicevu kontracepciju , uzivaj !


registracija
26/1/08

Rampa, 13.01.12. 09:32

Medjimurec, hajde razguli, sad će ti stranački izbori u HDZ, idi se pripremi za glasanje i podršku tvojoj omiljenoj babi Jaci!


registracija
20/12/11

YugoHrvat, 13.01.12. 10:55

Medjimurec, samo ti nama nauci dobro kukurikati I bit ce sve u redu.


registracija
2/1/11

prohujalo, 14.01.12. 04:09

pa lako je izraziti cestitke kad je ista radila sta su oni htijeli.....


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika