16.01.2012. / 11:26

Autor: Hina , Nacional.hr

Tajvan

Liječenje od "sindroma izbora"

Psihijatri su zabilježili i porast grlobolja, bolova u leđima i puknuća mišića uzrokovanih u brojnim slučajevima političkim mitinzima tijekom kampanje u Tajvanu

Ma Ying-jeou u subotu je osvojio novi četverogodišnji mandat (Screenshot: Youtube)Ma Ying-jeou u subotu je osvojio novi četverogodišnji mandat (Screenshot: Youtube)Psihijatri s Tajvana imali su pojačanu aktivnost proteklog vikenda zbog predsjedničkih izbora koji su izazvali krize tjeskobe i drastičnih promjena raspoloženja što su simptomi svrstani pod zajednički nazivnik "sindrom izbora", izvješćuje u nedjelju tisak.

Liječnici su zabilježili porast slučajeva depresije, uznemirenosti, nesanice, mjena raspoloženja i anksioznosti, piše tajvanski dnevnik United Daily News.

Psihijatri su zabilježili i porast grlobolja, bolova u leđima i puknuća mišića uzrokovanih u brojnim slučajevima političkim mitinzima tijekom kampanje.

Tajvanski predsjednik Ma Ying-jeou, koji se zalaže za suradnju s Kinom, u subotu je osvojio novi četverogodišnji mandat ispred šefice oporbe Tsai Ing-wen, zagovarateljice čvrste politike, nezavisne od Pekinga.

Vezane vijesti

Njemačka odlučuje o grčkoj budućnosti

Njemačka odlučuje o grčkoj budućnosti

Svijet je u ponedjeljak odahnuo nakon što su na izborima u Grčkoj dan ranije pobijedili pristaše štednje, no tisak upozorava da je svjetsko… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika