17.01.2012. / 07:00

Autor: Dora Juras

Marija Borić: Volim glamur, ali najbolje se osjećam u trenirci

Heklanje i izrada nakita tajni su talenti glumice koju ovih dana ponovno gledamo u showu "Zvijezde pjevaju"; za Extru je ispričala kako liniju održava plesom, otkrila da se ne odijeva zavodljivo jer se takvom ne doživljava te priznala da samu sebe smatra - potpuno modno neosviještenom

"Najdraži kostim koji sam odjenula za neku ulogu bila je crna krinolina od čipke koju sam nosila u seriji 'Ponos Ratkajevih'", ispričala je Marija Borić"Najdraži kostim koji sam odjenula za neku ulogu bila je crna krinolina od čipke koju sam nosila u seriji 'Ponos Ratkajevih'", ispričala je Marija BorićProšlogodišnju pobjednicu popularnog zabavnog showa "Zvijezde pjevaju" Mariju Borić od ovoga mjeseca ponovno imamo priliku gledati i slušati u specijalnom izdanju iste emisije, koja je okupila šest najboljih učenika i mentora iz prošlih sezona. Ova 31-godišnja kazališna, televizijska i filmska glumica presretna je zbog novog angažmana jer joj je omiljeni hobi upravo - pjevanje. U usavršavanju pjevačkog talenta pomaže joj njezin mentor Giuliano Đanić koji priznaje da je Marija ogroman radoholičar i perfekcionist. No pjevanje nije njezin jedini hobi; Mare, kako je prijatelji od milja zovu, obožava heklati, izrađivati nakit i plesati poput prave profesionalne plesačice suvremenog plesa, ali samo unutar svoja četiri zida.

EXTRA: Ponovno pjevate u emisiji “Zvijezde pjevaju”, veseli li vas to?

- Veseli me jako. No moram priznati da me u prvoj emisiji ulovila ogromna trema, trema kakvu do sada još nisam poznavala. Bila sam toliko ljuta na sebe što sam u emisiji uživo imala svoju najlošiju izvedbu. “Zvijezde pjevaju” je i inače moja najdraža TV emisija i presretna sam što mi se ponovno pružila prilika da u njoj sudjelujem.

EXTRA: Prošle sezone ste pobijedili, očekujete li to i ove godine?

- Nisam očekivala tada, pa ne očekujem ni sada. Kada bih počela razmišljati o tome, to bi mi samo stvorilo dodatan pritisak. Naprosto se želim opustiti, prepustiti i uživati u pjevanju.

EXTRA: Otkuda vam ljubav prema pjevanju?

- U našoj se kući oduvijek pjevalo. Nekad sam pjevala i u folkloru te školskom i crkvenom zboru. Otkad se ujutro probudim, ja pjevam. Pjevanje mi podiže raspoloženje, a ponekad se pjesmom i tješim.

EXTRA: Imate li još neke hobije osim pjevanja?

- Imam, mnoge. Pletem, heklam, nižem plastične perlice, čitam, plešem. Apsolutno obožavam plesati.

EXTRA: Što pletete, kome? - Naučila sam plesti sama, uz pomoć knjige “Pletenje” izdane 1988. godine. U početku sam plela odjeću za svoje barbike, a sada pletem šalove, štucne i trake za kosu prijateljicama i sebi. Nisam se još uvijek odvažila i pokušala isplesti pulover, ali mislim da uskoro hoću. Prije sam heklala tanku žicu s perlicama i izrađivala nakit. To je bilo prije desetak godina, tada sam čak imala i dvije samostalne izložbe i sav nakit sam - rasprodala.

EXTRA: Danas vas je naš tim uredio poput ruske grofice iz dvadesetih godina prošlog stoljeća. Imate li omiljeno povijesno razdoblje kad je moda u pitanju?

- Iskreno, potpuno sam modno neosviještena. Recimo, volim šišmiš rukave iz osamdesetih, ali ih ne nosim. Moram priznati da se najbolje osjećam u trenirci. Ne znam, je li ona posebno vezana uz neko povijesno razdoblje? No jako mi se sviđa stil filmskih glumica iz zlatnog doba Hollywooda, dakle od dvadesetih do četrdesetih godina prošlog stoljeća.

Cijeli intervju pročitajte u tiskanom izdanju Extre!

Vezane vijesti

Ivana Kindl: Spot za "Nisi sam" kao zagrijavanje za koncert u Saxu!

Ivana Kindl: Spot za "Nisi sam" kao zagrijavanje za koncert u Saxu!

Ivana Kindl odlučila je obnoviti singl „Nisi sam“ iz 2009. godine. Za pjesmu je napokon snimljen i spot u režiji Filipa Filkovića Philatza, poznatog… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika