17.01.2012. / 16:23

Autor: Hina

Milanović najavio proračun u idućih nekoliko tjedana

Predsjednik vlade Zoran Milanović najavio je danas da će Vlada u idućih nekoliko tjedana u Hrvatski sabor poslati prijedlog državnog proračuna za ovu godinu.

Zoran MilanovićZoran MilanovićPredsjednik vlade Zoran Milanović najavio je danas da će Vlada u idućih nekoliko tjedana u Hrvatski sabor poslati prijedlog državnog proračuna za ovu godinu.

"Uskoro, prije isteka roka, a to je do kraja prvog kvartala. U roku nekoliko tjedana", odgovorio je Milanović novinarima koji su ga na konferenciji za novinare, na kojoj je objavljeno da je postignut sporazum sa Slovenijom o sastavu arbitražnog vijeća za rješenje graničnog spora, pitali kada se očekuje vladin prijedlog proračuna.

Novinare je zanimalo i kako komentira najavu IDS-ovog saborskog zastupnika Damira Kajina da će podnijeti zahtjev za umirovljenjem na jedan dan kako bi ostvario pravo na povlaštenu mirovinu te hoće li to učiniti još koji zastupnik Kukuriku koalicije.

"Žao mi je zbog toga!", kratko je odgovorio Milanović.

Vezane vijesti

Vlast nije nenarodna već demokratska

Vlast nije nenarodna već demokratska

U Hrvatskoj nikada na vlasti nije bila nenarodna vlast, ma kako loša bila, već uvijek demokratska vlast koja ima izbornu legitimaciju, izjavio je na… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika