18.01.2012. / 13:03

Autor: Totalsport

PSG i City navodno dogovorili transfer Carlosa Teveza

Zanimljivo, prošli je tjedan PSG potvrdio da je dogovorio uvjete s napadačem Milana Patom, ali je Brazilac nekoliko sati kasnije odlučio ostati među "rossonerima"

Carlos TevezCarlos TevezFrancuska novinska agencija AFP objavila je kako je PSG postigao dogovor s Manchester Cityjem oko odštete za argentinskog nogometaša Carlosa Teveza.

Nijedan od spomenutih klubova zasad nije potvrdio ovu informaciju, ali AFP se poziva na pouzdane izvore iz PSG-a i katarske korporacije QSI, koja je vlasnik pariškog kluba. PSG je navodno ponudio Tevezu ugovor na tri i pol godine, a 27-godišnji napadač bi u srijedu trebao doći u Pariz kako bi dogovorio vlastite uvjete.

Zanimljivo, prošli je tjedan PSG potvrdio da je dogovorio uvjete s napadačem Milana Patom, ali je Brazilac nekoliko sati kasnije odlučio ostati među "rossonerima". U tom su trenutku zaustavljeni Milanovi pregovori sa Cityjem oko Teveza. Na kraju bi Argentinac, zahvaljujući Patovoj promjeni mišljenja, mogao završiti umjesto njega u PSG-u.

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika