21.01.2012. / 15:44

Autor: Hina

Napadnut hrvatski brod "Hana" u Bangladešu

"Jedan od pljačkaša je bacio nož, koji je pogodio M.Š., a zatim su pobjegli s broda", navodi se u priopćenju

Izvor: www.losinjska-plovidba.hrIzvor: www.losinjska-plovidba.hrLošinjska plovidba u subotu je izvijestila da je rano jutros po lokalnom vremenu u Bengalskom zaljevu, na sidrištu Chittagong u Bangladešu, pokušana pljačka broda "Hana" u njihovom vlasništvu te da je jedan pomorac ozlijeđen.

"U pokušaju pljačke našeg broda ozlijeđen je 30-godišnji pomorac M.Š., 2. časnik palube", stoji u priopćenju Lošinjske plovidbe-Brodarstvo d.o.o. U njemu se dodaje da je pomorac primio pomoć u medicinskom centru Chittagong zbog ranjavanja nožem te da je izvan životne opasnosti.

"Do ozljede je došlo tijekom davanja uzbune i povlačenja dežurnih u nadgrađe broda, sukladno uputama kompanije da pomorci ne ugrožavaju vlastite živote sukobima s možebitno naoružanim pljačkašima. Jedan od pljačkaša je bacio nož, koji je pogodio M.Š., a zatim su pobjegli s broda", navodi se u priopćenju.

O napadu su obaviještene vlasti u Bangladešu koje su pokrenule istragu. Lošinjska plovodba ističe da su svi pomorci sada dobro te da brod nastavlja svoje aktivnosti prema redovnom planu.

Vezane vijesti

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Sa zgrade Hoto tornja (zgrada T-coma) u Savskoj ulici u Zagrebu pao je komad staklene stijene pri čemu je ozlijeđen zaštitar, doznaje se u… Više

Komentari

registracija
2/1/11

prohujalo, 22.01.12. 11:03

e gdje su nasi tzv.domoljubi da nam objasne ovakve situacije.......istina domoljubi su mislili samo na svoj dep....... i mislili su da ne postoje nikakve svijetske norme.......ali povijest se vraca kao bumerang.....steta jedino sto taj bumerang cemo da osijetimo mi mali.....


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika