22.01.2012. / 09:04

Autor: Hina

Razvode se Heidi Klum i Seal

Američki mediji prenose da je Klum već predala zahtjev za razvod braka, navodeći kao razlog "nepomirljive razlike"

ArhivaArhivaHollywoodski izvori bliski Heidi Klum i njezinu suprugu Sealu potvrdili su informaciju prema kojoj se uspješna manekenka i pjevač namjeravaju razvesti.

Isti je izvor za portal Access Hollywood kazao kako je informacija istinita te da je "došao kraj bajci". "Oni se jako vole, no u posljednjih godinu dana među njima postoje velike tenzije", kazao je isti izvor. Čini se da je riječ o još jednom celebrity paru, čiji se brak činio skladnim i traje već šest godina, a koji se odlučio razvesti.

Američki mediji prenose da je Klum već predala zahtjev za razvod braka, navodeći kao razlog "nepomirljive razlike".

Heidi (38) i 48-godišnji Seal u vezi su od 2004., a vjenčali su se godinu dana poslije. Tijekom šestogodišnjeg braka dobili su troje djece: šestogodišnjeg sina Henryja, petogodišnjeg sina Johana i trogodišnju kćer Lou, a Seal je usvojio i najstariju kćer Heidi Klum, sedmogodišnju Helene (Leni), koju je manekenka dobila u prethodnoj vezi s talijanskim biznismenom Flavijem Briatoreom.

Par je bio poznat po svojoj čvrstoj vezi. Za sada još nisu spremni komentirati informaciju javno.

Vezane vijesti

SAD čestitao Hrvatskoj Dan državnosti

SAD čestitao Hrvatskoj Dan državnosti

Sjedinjene Države uputile su Hrvatskoj čestitku u povodu Dana državnosti 25. lipnja. "U ime predsjednika Baracka Obame i naroda Sjedinjenih Država,… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika