22.01.2012. / 11:58

Autor: Hina

Kosor: vjerujem da će referendum biti više nego uspješan

Upitana što je osobno veseli, Jadranka Kosor izjavila je da će Hrvatska u EU imati što pokazati i dodatno poduprijeti budućnost EU

Photo: Jurica Galoić/PIXSELLPhoto: Jurica Galoić/PIXSELLPredsjednica HDZ-a Jadranka Kosor je, nakon glasovanja na današnjem referendumu o ulasku Hrvatske u Europsku uniju, rekla kako vjeruje da će referendum biti "više nego uspješan".

Hrvatska svojom poviješću, kulturom i kršćanskom tradicijom pripada Europi i danas to moramo potvrditi na referendumu, rekla je. "Vjerujem da će referendum biti više nego uspješan", kazala je.

Hrvatska će 1. srpnja 2013. sjesti za stol europskih država i naroda i nitko više bez nas neće o nama odlučivati, Hrvatska će tada s drugih 27 članica EU dijeliti vrijednosti stabilnosti, mira, prosperiteta i slobode, rekla je predsjednica HDZ-a.

"Bila mi je čast voditi vladu koja je završila pregovore Hrvatske s EU", kazala je Kosor.

Upitana što je osobno veseli, izjavila je da će Hrvatska u EU imati što pokazati i dodatno poduprijeti budućnost EU.

"Završetkom pregovora i potpisivanjem pristupnog ugovora s EU, Hrvatska se vraća kući i vjerujem da će mnogi građani tako i odlučiti. Vjerujem u to", rekla je Kosor koja je na biračko mjesto u osnovnoj školi Antuna Gustava Matoša došla sa sinom Lovrom..

Vezane vijesti

17 godina mojih značajnih rezultata

17 godina mojih značajnih rezultata

Prihvaćam što će za moju smjenu glasovati i oni koje sam prije nekoliko mjeseci uključila u HDZ, to je politička realnost, poručila je danas Jadranka… Više

Komentari

registracija
11/1/11

Kinezojapanac, 22.01.12. 12:10

To me najviše i plaši, to što ti vjeruješ ja znam da je suprotno produktivno. Volio bo da uđemo u EU ali me plaši to tvoje vjerovanje. Ući ćemo, ali ne koliko ti predmnijevaš.


registracija
27/11/11

Culex, 22.01.12. 12:44

Vratih se s glasovanja.Više je nego oćit adaziv mladih ljudi oko 30 godina i mlađih .Ukupan broj izašlih na glasovanje je preko 50% veći nego prošlih parlamentarnih izbora.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika