24.01.2012. / 07:00

Autor: Bojana Križić

Mario Petreković: Moj posao iz snova? Da me pokupi cirkus

Svestrani Bjelovarac, jedan od sudionika showa "Zvijezde pjevaju", otkriva kako mu je pjevati s novom partnericom Marijom Husar, zašto živi i radi u prostoru bivše tvornice te teži li za financijskom i obiteljskom sigurnosti

"Pozornost mi odgovara u smislu da ja proizvodim nešto što je drugima zabavno. Samim time i ja se zabavljam. A volim se zabavljati", kaže Mario Petreković"Pozornost mi odgovara u smislu da ja proizvodim nešto što je drugima zabavno. Samim time i ja se zabavljam. A volim se zabavljati", kaže Mario PetrekovićNeki ga pamte kao "fizikalca" iz emisije "Prijatelj na kvadrat", neki kao voditelja glazbenih emisija, neki kao organizatora nezaboravnih partyja, neki kao sportaša. On je sve to, ali da mu se postavi pitanje tko je zapravo, zaokružio bi odgovor "ništa od navedenog". Naime, 39-godišnji Mario Petreković ponosni je vlasnik titule "kvalificirani autoelektričar", vlasnik "Ureda za patente", a prema posljednjem ugovoru koji je potpisao, i zvijezda. Drugi put je zvijezda showa "Zvijezde pjevaju" HRT-a, no na iznenađenje mnogih, prošle su subote on i njegova partnerica Marija Husar ispali iz daljnjeg natjecanja.


EXTRA: Jeste li očekivali da ćete tako brzo napustiti show?

- Naravno da ne, nitko to ne očekuje. Iako smo se žiriju jako svidjeli, moć auditorija je presudila. Žao mi je što je sve završilo jer sam se radovao sljedećem zadatku. Trebali smo pjevati "I Dreamed a Dream" iz mjuzikla "Les Miserables" ili pak nešto iz mjuzikla "Oliver!" o Oliveru Twistu. No dobro, bitno je da smo sve to dobro proslavili. Napravio sam party doma i proslavio u društvu svih prijatelja iz showa. Bitno je da ovo nije kraj, već novi početak.

EXTRA: Namjeravate li možda nastaviti pjevačku karijeru?

- Baš na tom partyju rodila se ideja o bendu Back vokali. U igri smo moj prijatelj Dubravko iz Bjelovara i ja i to je prvi put da će back vokali biti u prvom planu. Tu i tamo ćemo pozvati goste da nam se pridruže - Gorana Navojca, Ivanu Kindl i Martinu Tomčić, no back vokali će imati glavne uloge.

EXTRA: Evo, za Extru ste pristali na ulogu Sherlocka Holmesa...

- Uvijek sam htio biti Sherlock Holmes. Taj naučno-istraživački rad privlačio me od mladih dana. Istraživao sam od čijeg je psa drekec u mom dvorištu, pa CSI istraga, seciranje, patologija i slično. Ali me više privlačilo da budem agent neke kontraobavještajne službe, zapravo špijun. A sad mi se više sviđa dr. Watson, nakon što sam pogledao nove nastavke filmova. Mislim da je odlično prikazan, dosta sličan meni.


EXTRA: Da možete izabrati jednu moć i postati superjunak, koja bi to moć bila?

- Bio bih predsjednik države! Samo, to je i superproblem. Ali ako ozbiljno pričamo, volio bih biti nevidljiv.


EXTRA: Zanimljivo, s obzirom na to čime se bavite, pretpostavila bih da volite pozornost.

- Pozornost mi odgovara u smislu da ja proizvodim nešto što je drugima zabavno. Samim time i ja se zabavljam. A volim se zabavljati. Ali kao Invisible Man mogao bih voziti auto bez dozvole. Auto ide, a ljudi ne vide tko ga vozi. Nastala bi cijela panika u prometu. I onda, kad prekoračim brzinu, nastane cijela potjera za mnom, zaustave me, ali tamo nema nikoga. Zar ne bi to bilo divno? Ili da mogu nesmetano ulaziti na neke modne događaje, u svlačionicu... uf, te nindža moći. Malo dima i nestaneš. I u svakome se trenutku možeš izgubiti, ali i pojaviti na pravome mjestu.


EXTRA: Koji bi bio vaš posao iz snova?

- Da me pokupi cirkus, klauni, pantomima... To mi je san od malih nogu.

Cijeli intervju pročitajte u tiskanom izdanju Extre!

Vezane vijesti

Ivana Kindl: Spot za "Nisi sam" kao zagrijavanje za koncert u Saxu!

Ivana Kindl: Spot za "Nisi sam" kao zagrijavanje za koncert u Saxu!

Ivana Kindl odlučila je obnoviti singl „Nisi sam“ iz 2009. godine. Za pjesmu je napokon snimljen i spot u režiji Filipa Filkovića Philatza, poznatog… Više

Komentari

registracija
11/1/11

Kinezojapanac, 28.01.12. 11:57

Kakav bolesnik. Volio bi biti nevidljiv? Šta se ovom mota po glavi Boga pitaj. Osim što je kepec, mislim da je manji od Toma C. taj bi volio biti sve. Otkud vam vremena i srca davati prostora ovakvim likovima.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika