24.01.2012. / 07:00

Autor: Barbara Ivezić

Luka Vidović: Nisam više sa Sanjom, ali nemam ni novu curu

32-godišnji iluzionist potvrdio je da je sporazumno raskinuo četverogodišnju vezu s vlasnicom frizerskog salona Freeze, Sanjom Madić, ali je i demantirao napise da mu je zanosna brineta s kojom je bio na koncertu Glenn Miller Orchestra išta više od bliske prijateljice

"Sanja i ja dugo smo razgovarali o prekidu i zaključili da je najbolje da svatko od nas krene svojim putem, no ostali smo prijatelji", kaže Luka Vidović"Sanja i ja dugo smo razgovarali o prekidu i zaključili da je najbolje da svatko od nas krene svojim putem, no ostali smo prijatelji", kaže Luka VidovićIako se na koncertu Glenn Miller Orchestra, koji se prije desetak dana održao u zagrebačkoj Koncertnoj dvorani “Vatroslav Lisinski”, pojavio u društvu zanosne brinete, iluzionist Luka Vidović tvrdi da nije riječ o novoj djevojci. “Karla je moja dugogodišnja prijateljica s kojom često izađem van ili odem u kino”, kaže 32-godišnji Luka koji je prije sedam mjeseci prekinuo vezu s frizerkom Sanjom Madić. “Sanja i ja sporazumno smo donijeli odluku o prekidu veze. Dugo smo razgovarali o tome i zaključili da je najbolje da svatko od nas krene svojim putem, no ostali smo u prijateljskom odnosu”, otkriva Luka. Zagrebački iluzionist i vlasnica frizerskog salona Freeze u vezi su bili četiri godine.

"Luka me osvojio lijepim gestama i svojom pomoći koju mi je pružio kad sam prije dvije godine otvarala salon”, izjavila je Sanja Madić u danima ljubavi. A i Sanja je Luki bila velika podrška kada je, prije nešto manje od dvije godine, karcinom dijagnosticiran njegovoj majci, 58-godišnjoj glumici Mirjani Majurec. Za razliku od nje Lukin otac, glumac Ivica Vidović, bitku sa zloćudnom bolešću nije dobio. Dvije godine nakon što je operirao čvoriće na glasnicama, dijagnosticiran mu je i karcinom grla koji, na kraju, ipak nije uspio pobijediti. Nedugo prije očeve smrti Luka je, skupa s tatom, osmislio predstavu “Cijeli svijet je pozornica” i to im je trebao biti prvi zajednički projekt. Luka je predstavu završio sam jer je Ivica Vidović u travnju, taman uoči premijere, preminuo.

Cijeli članak pročitajte u tiskanom izdanju Extre!

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika