23.01.2012. / 18:53

Autor: Hina , Nacional.hr

SAD čestitao Hrvatskoj

"Sjedinjene Države odavna su podržavale težnje naše saveznice iz NATO-a da pristupi EU-u te vjeruju da je jučerašnja odluka pozitivan korak ne samo za Hrvatsku već za sve zemlje jugoistočne Europe", dodaje se u priopćenju

IlustracijaIlustracijaSjedinjene Države čestitaju Hrvatskoj na uspješnoj referendumskoj odluci o pristupanju Europskoj uniji, priopćeno je u ponedjeljak iz američkog veleposlanstva u Zagrebu.

To je važna etapa na gotovo završenom putu Hrvatske da postane punopravna članica Europske unije, dodaje američko veleposlanstvo i bilježi da je za ulazak u EU glasovalo više od 66 posto Hrvata izašlih na referendum.

"Sjedinjene Države odavna su podržavale težnje naše saveznice iz NATO-a da pristupi EU-u te vjeruju da je jučerašnja odluka pozitivan korak ne samo za Hrvatsku već za sve zemlje jugoistočne Europe", dodaje se u priopćenju.

Vezane vijesti

SAD čestitao Hrvatskoj Dan državnosti

SAD čestitao Hrvatskoj Dan državnosti

Sjedinjene Države uputile su Hrvatskoj čestitku u povodu Dana državnosti 25. lipnja. "U ime predsjednika Baracka Obame i naroda Sjedinjenih Država,… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika