25.01.2012. / 10:52

Autor:Nacional.hr

Foto: Premijera 'Martovskih ida' u Cinestaru

U organizaciji Iskona i Discoverya, pod medijskim pokroviteljstvom tjednika Nacional, sinoć je premijerno prikazan novi film u režiji oskarovca Georgea Clooneya, 'Martovske ide'. Na premijeri su bila brojna poznata lica iz hrvatskog javnog života, političari te stručnjaci za odnose s javnošću.

Riječ je o vrhunskom političkim trileru u kojem glavne uloge tumače George Clooney i Ryan Gosling. Stephen Meyers (Ryan Gosling) je stručnjak za odnose s javnošću koji radi kao glasnogovornik u predsjedničkoj kampanji guvernera Mikea Morrisa (George Clooney). Zajedno se bore za predsjedničku nominaciju Demokratske stranke u Ohiju. Predsjednička kampanja i Stephenova karijera krenu po zlu u trenutka kada mu iz suprotnog tabora ponude posao, a on sam otkriva tajnu svog predsjedničkog kandidata koja bi mogla ugroziti izbore

Premijeri su nazočili Stjepan Mesić, Željka Antunović, Nenad Stazić, Ljubo Jurčić, Milanka Opačić, Josip Leko, Goran Beus Richembergh te druge brojne poznate osobe iz društvenog života.

Foto: Mateja Vrčković

Pretplatite se na izdanja NCL Media Grupe