25.01.2012. / 13:02

Autor: Totalsport

Filip Veger u polufinalu parova

"Naš" par osvojio je čak 14 poena više od australske kombinacije (65-51) kojoj su Veger i Pavlasek tri puta oduzimali servis iz 11 pokušaja

Foto: IlustracijaFoto: IlustracijaHrvatski tenisač Filip Veger (17) plasirao se u polufinale parova juniorskog Australian Opena. Zajedno sa svojim češkim partnerom, Adamom Pavlasekom, Veger je bio bolji od domaćih predstavnika Lukea Savillea i Jacka Schipanskog.

Bilo je 6-4, 6-4 za hrvatsko-češku kombinaciju koja je u potpunosti nadigrala Australce. "Naš" par osvojio je čak 14 poena više od australske kombinacije (65-51) kojoj su Veger i Pavlasek tri puta oduzimali servis iz 11 pokušaja. Australci su to napravili svega jednom iz sedam prilika.

U polufinalu će igrati protiv francuske kombinacije Alexandre Favrot/Quesntin Halys koja je u svom četvrtfinalnom meču nadigrala drugog Hrvata, Franka Miočića, u paru sa Slovakom Patrikom Fabianom. Bilo je 7-6 (4) i 6-4 za francuske juniore.

Australian Open, juniori, parovi, četvrtfinale:

Veger (Hrv)/Pavlasek (Svk) - Saville/Schipanski (Aus) 6-4, 6-4

Favrot/Halys (Fra) - Miočić (Hrv)/Fabian (Svk) 7-6(4), 6-4

Vezane vijesti

Wimbledon: Lučić protiv Schoofs za glavni turnir

Wimbledon: Lučić protiv Schoofs za glavni turnir

Na odličan je način hrvatska tenisačica Mirjana Lučić (129. na WTA ljestvici) obavila prva dva zadatka u kvalifikacijama Wimbledona. U dva je meča… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika