25.01.2012. / 15:05

Autor: Hina

ZET za sad ne poskupljuje prijevoz

Pretplatni kuponi za veljaču, čija je prodaja privremeno bila obustavljena, od danas se mogu kupiti na svim uobičajenim prodajnim mjestima Zagrebačkog električnog tamvaja (ZET), a poslijepodne i na kioscima Tiska, prema ranijim uvjetima, modelima plaćanja i važećem cjeniku, priopćeno je danas iz Ureda za odnose s javnošću ZET-a.

ZET će zadržati stare cijeneZET će zadržati stare cijenePretplatni kuponi za veljaču, čija je prodaja privremeno bila obustavljena, od danas se mogu kupiti na svim uobičajenim prodajnim mjestima Zagrebačkog električnog tamvaja (ZET), a poslijepodne i na kioscima Tiska, prema ranijim uvjetima, modelima plaćanja i važećem cjeniku, priopćeno je danas iz Ureda za odnose s javnošću ZET-a.

"Zbog očekivane korekcije cijena i nadalje, a kako očekujemo još nekoliko dana, neće biti moguće kupiti godišnju kartu zbog provedbe postupka koji prethodi promjeni cijena usluga javnog gradskog prijevoza", navodi se u priopćenju.

Putnici, osim mjesečnim kuponom, uslugu prijevoza mogu platiti i pojedinačnom, vrijednosnom, odnosno SMS-kartom.

Vezane vijesti

"Ne plaćam!"

"Ne plaćam!"

Građanska inicijativa 'Ne plaćam!', započela je borbu protiv plaćanja usluga javnog prijevoza u gradu Zagrebu, koji bi, smatraju, trebao biti… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika