26.01.2012. / 11:38

Autor: Totalsport , Nacional.hr

Talijani i Crnogorci u polufinalu

Saznali su izabranici Ratka Rudića u srijedu da će im prvi suparnik u razigravanju biti Rumunjska, momčad koju je Hrvatska dobila na samom startu Europskog prvenstva sa 10-7

Foto: IlustracijaFoto: IlustracijaPoznati su polufinalni parovi na Europskom vaterpolskom prvenstvu. Boj u medalje će u toj fazi natjecanja obaviti Srbija i Italija, odnosno, Crna Gora i Mađarska.

Utakmice za polufinale nisu bile rezultatski previše dramatične, već su Talijani i Crnogorci dominirali protiv svojih suparnika.

Crna Gora je dan ranije pobijedila nezainteresiranu Srbiju i tako došla u priliku za polufinale, a u srijedu su lako ugrabili svoju novu šansu i svladali Grčku sa 11-9.

Talijani su obranom i presingom razbili Njemačku koja je, inače, na ovom natjecanju pobijedila Hrvatsku i taj je poraz gurnuo izabranike Ratka Rudića izvan borbe za medalje. Italija je protiv njih primila samo četiri pogotka i slavila sa 9-4.

Hrvatska se neće boriti za jednu od medalja, već će razigravati za jedno od 7. do 11. mjesta.

Saznali su izabranici Ratka Rudića u srijedu da će im prvi suparnik u razigravanju biti Rumunjska, momčad koju je Hrvatska dobila na samom startu Europskog prvenstva sa 10-7. Dakako, rijetki su mislili da će Hrvatska još jednom morati igrati protiv tog suparnika.

Rumunjska je pobijedila Makedoniju sa 12-10 i tako došla do novog meča s Hrvatima, dok su u drugom ogledu Španjolci pobijedili Tursku 16-4 i također osigurali daljnju borbu za najbolje moguće sedmo mjesto.

EP u vaterpolu, razigravanje za polufinale:

Crna Gora - Grčka 11-9

Italija - Njemačka 9-4

Vezane vijesti

Torres: Priče o namještanju su nedostatak poštovanja prema nama i Hrvatima

Torres: Priče o namještanju su nedostatak poštovanja prema nama i Hrvatima

- Pričati o tome da će utakmica između Španjolske i Hrvatske biti namještena je nedostatak poštovanja prema nama i Hrvatskoj - veli napadač ''furije"… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika