26.01.2012. / 11:43

Autor: Totalsport

NHL: Montreal zaustavio pobjednički niz Red Wingsa

Bila je to posljednja utakmica u najjačoj hokejaškoj ligi svijeta uoči stanke zbog All-Star dvoboja, a gosti su djelovali kao da su već mislima na odmoru

Igrači Montreal CanadiensaIgrači Montreal CanadiensaU jedinoj utakmici u NHL ligi u srijedu navečer Montreal je u svome Bell Centreu svladao Detroit sa 7-2, prekinuvši tako seriju Red Wingsa od sedam uzastopnih pobjeda.

Bila je to posljednja utakmica u najjačoj hokejaškoj ligi svijeta uoči stanke zbog All-Star dvoboja, a gosti su djelovali kao da su već mislima na odmoru. Ne čudi stoga da su Canadiensi već nakon prve trećine imali vodstvo 4-0 koje su, dakako, znali sačuvati u nastavku.

David Descharnais je s dva pogotka i asistencijom predvodio domaću momčad, Eric Cole je dodao gol i dvije asistencije, a ovu će utakmicu zasigurno pamtiti i Aleksej Jemelin koji je postigao svoj prvi pogodak u NHL karijeri. Jiri Hudler je bio dvostruki strijelac za Detroit.

NHL liga, srijeda:

Montreal - Detroit 7-2

Vezane vijesti

NHL: Kingsi na pobjedu od Stanley Cupa

NHL: Kingsi na pobjedu od Stanley Cupa

Hokejaši Los Angeles Kingsa u trećoj su utakmici finalne serije NHL doigravanja, prvoj na svom ledu, u Staples Centeru, pobijedili New Jersey Devilse… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika